Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL ORADEA F.C. Dolj
nellu Tactiek Tactica 04
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
50.6 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


16e minuut.
Immersi kopt de bal weg. Crivac heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzotti rent richting de bal. Lorenzotti schiet op doel. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - F.C. Dolj 1:0

26e minuut.
Zavattari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nović met de inworp. Sauser geeft de bal voor. Doyle springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mitrache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
García Prieto passt de bal in één keer door. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stämpfli zijn tegenspeler op de grond. Stämpfli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 38%, F.C. Dolj 62%.
ARSENAL ORADEA - F.C. Dolj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 46%, F.C. Dolj 54%.
ARSENAL ORADEA - F.C. Dolj 1:0