Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaclău winner`s
fantomas Tactiek 4-2-W-2
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 63.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Peláez kan de bal niet met de borst controleren. Văcăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu speelt de bal door. Pruvot rent richting de bal. Pruvot draait met de bal, schiet en ... Miyakawa bokst de bal weg.

10e minuut.
Văcăroiu speelt de bal door. Opriţa met een sublieme pass. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Čerkez geeft de bal voor. Pruvot rent richting de bal. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - winner`s 0:1

16e minuut.
Zagorčić verovert de bal door een tackle van achteren. Pruvot rent richting de bal. Skubiszyński maakt een afschuwelijke overtreding. Skubiszyński krijgt een gele kaart. Pruvot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zenteno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Miyakawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Santacruz passt de bal zonder na te denken. Opriţa speelt de bal door. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Opriţa is nu in balbezit. Gallinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallinal passt de bal zonder na te denken. Opriţa geeft een hoge lob. Pruvot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszak passt de bal zonder na te denken. Pruvot is nu in balbezit. Pruvot schiet op doel. Miyakawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Văcăroiu passt de bal in één keer door. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot passt de bal met de wreef. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Santacruz met een sublieme pass. Čerkez geeft de bal voor. Klungelig pakt Zagorčić de bal. Boyacı rent richting de bal. Boyacı draait met de bal, schiet en ... Miyakawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - winner`s 0:2

41e minuut.
Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa geeft een lange en hoge pass. Wojtaszak is nu in balbezit. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot schiet op doel. Miyakawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 70%, winner`s 30%.
Zaclău - winner`s 0:2

46e minuut.
Barredo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Santacruz de bal. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Pasaulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Šotola is nu in balbezit. Šotola geeft een hoge lob. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon schiet op doel. Pasaulis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wojtaszak passt de bal in één keer door. Opriţa met een sublieme pass. Boyacı rent richting de bal. Boyacı haalt uit met een fantastische trap. Miyakawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - winner`s 0:3

66e minuut.
Bujor speelt de bal door. Gallinal met een sublieme pass. Skubiszyński speelt de bal door. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pasaulis trapt de bal weg van het doel. Zenteno kopt de bal weg. Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak geeft een lange en hoge pass. Barredo krijgt zijn hoofd ertegen. Miyakawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gallinal de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Klungelig pakt Zenteno de bal. Zenteno geeft een hoge lob. Daar is Barredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barredo draait met de bal, schiet en ... Miyakawa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - winner`s 0:4

79e minuut.
Zenteno met een sublieme pass. Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak passt de bal in één keer door. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miyakawa niet meer kan verder spelen. Ciepielewski komt het veld opgelopen. Ciepielewski met een harde bal richting middenveld. Zenteno speelt de bal door. Wojtaszak rent richting de bal. Wojtaszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bujor verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Amaxas is nu in balbezit. Čerkez verovert de bal door een tackle van achteren. Čerkez met een sublieme pass. Wojtaszak heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Opriţa rent richting de bal. Opriţa passt de bal met de wreef. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 58%, winner`s 42%.
Zaclău - winner`s 0:4