Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drejanchester United Juventus Valenii de Munte
baraj Tactiek diamond
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
38.1 gemiddelde waardering 60.4
average Schieten outstanding
good Passen very good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Grădean onderschept slim de pass. Grădean geeft de bal voor. Buitenspel voor Cocoloş. Goede buitenspelval van de verdediging. Mikliński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rokosza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak met een sublieme pass. Cinque geeft een hoge lob. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Koturović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Grădean geeft de bal voor. Saavedra kopt de bal weg. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cinque verovert de bal door een tackle van achteren. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Koturović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:1

22e minuut.
Stachowiak met een sublieme pass. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi passt de bal in één keer door. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Koturović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stachowiak zal de hoekschop nemen. Vicol heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak passt de bal met de wreef. Ciuffi speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kosman verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak passt de bal met de wreef. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mikliński is nu in balbezit. Mikliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Balaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 75%, Juventus Valenii de Munte 25%.
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:1

47e minuut.
Grădean geeft een hoge lob. Buitenspel voor Cocoloş. Goede buitenspelval van de verdediging. Bułka neemt vlug de vrije trap. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cinque passt de bal in één keer door. Stachowiak rent richting de bal. Katolik rent richting de bal. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Koturović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:2

52e minuut.
Magdziej geeft een lange en hoge pass. Rokosza kopt de bal weg. Katolik rent richting de bal. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:3

54e minuut.
Daar is Ciuffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmin is nu in balbezit. Ciuffi onderschept slim de pass. Ciuffi geeft een lange en hoge pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi passt de bal met de wreef. Katolik rent richting de bal. Katolik geeft een lange en hoge pass. Rokosza springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ciuffi speelt de bal door. Kosman rent richting de bal. Balaban is nu in balbezit. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Pinilla komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Stachowiak geeft de bal voor. Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik onderschept slim de pass. Katolik draait met de bal, schiet en ... Koturović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:4

72e minuut.
Kosman geeft de bal voor. Vicol probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katolik geeft een lange en hoge pass. Koturović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:5

72e minuut.
Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Spiridon met een sublieme pass. Cosmin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirwa. Mirwa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Cinque probeert naar een medespeler te passen. Ciuffi met een sublieme pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel. Koturović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 76%, Juventus Valenii de Munte 24%.
Drejanchester United - Juventus Valenii de Munte 0:6