Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive REAL STAR IASI
hibrid Tactiek TN1
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 56.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Brutto met de inworp. Rusu speelt de bal door. Zahiu speelt de bal door. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap. Hariga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlada rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hariga met een sublieme pass. Croitoru rent richting de bal. Iorgulescu rent richting de bal. Croitoru onderschept slim de pass. Croitoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tunguz controleert de bal met de borst. Priceputu geeft de bal voor. Qafarzadə kopt de bal weg. Vlada is nu in balbezit. Vlada haalt uit met een fantastische trap. Hariga bokst de bal weg.

12e minuut.
Brutto is nu in balbezit. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu speelt de bal door. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada draait met de bal, schiet en ... Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Qafarzadə kopt de bal weg. Tunguz verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ene probeert naar een medespeler te passen. Croitoru is nu in balbezit. Buzdugan is nu in balbezit. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Funar passt de bal zonder na te denken. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene passt de bal met de wreef. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 49%, REAL STAR IASI 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astria-Extensive - REAL STAR IASI 0:0

46e minuut.
Qafarzadə kopt de bal weg. Zahiu rent richting de bal. Brutto verovert de bal door een tackle van achteren. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Rusu met een snelle inworp. Zahiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tunguz de bal. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan passt de bal met de wreef. Priceputu speelt de bal door. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - REAL STAR IASI 1:0

56e minuut.
Priceputu geeft een hoge lob. Qafarzadə kopt de bal weg. Zahiu heeft problemen om de bal te vangen. Vlada rent richting de bal. Vlada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tunguz geeft een hoge lob. Daar is Mrkušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durleci. Durleci krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Frias verovert de bal door een tackle van achteren. Frias geeft een lange en hoge pass. Croitoru rent richting de bal. Croitoru schiet op doel. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astria-Extensive - REAL STAR IASI 1:1

87e minuut.
Priceputu onderschept slim de pass. Priceputu probeert naar een medespeler te passen. Plăvoi heeft problemen om de bal te vangen. Plăvoi draait met de bal, schiet en ... Hariga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - REAL STAR IASI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 43%, REAL STAR IASI 57%.
Astria-Extensive - REAL STAR IASI 2:1