Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Ilfov Blue 91
Clasica 23.11.18 Tactiek T 02 4132
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.6 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko passt de bal met de wreef. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. Migliora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 0:1

4e minuut.
Reimer passt de bal in één keer door. Majkić rent richting de bal. Majkić geeft een lange en hoge pass. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich schiet op doel. Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Eisner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Stygienko passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Sosák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sosák krijgt een gele kaart. Lasek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Migliora bokst de bal weg. Paal! Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Migliora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Eisner met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stygienko de bal. Stygienko schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bălan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ichim met de inworp. Reimer geeft een hoge lob. Gemmrich springt en kopt de bal. Šetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 1:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cosachevici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calil rent richting de bal. Calil geeft de bal voor. Lasek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 1:2

20e minuut.
Stygienko rent richting de bal. Sosák probeert naar een medespeler te passen. Beney geeft een lange en hoge pass. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Calil passt de bal met de wreef. Daar is Stygienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Bălan met de inworp. Calil geeft een lange en hoge pass. Lasek springt en kopt de bal. Migliora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Ilfov 53%, Blue 91 47%.
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 1:3

47e minuut.
Stygienko rent richting de bal. Lasek rent richting de bal. De la Puente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lasek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasek neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 1:4

50e minuut.
Calil onderschept slim de pass. Calil geeft een lange en hoge pass. De la Puente is nu in balbezit. Lasek onderschept slim de pass. Lasek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Cosachevici geeft de bal voor. Lasek probeert de bal met de borst te controleren. De la Puente is nu in balbezit. Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek schiet op doel. Paal! Migliora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Calil geeft de bal voor. De la Puente speelt de bal door. Daar is Sosák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek onderschept slim de pass. Lasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sosák rent richting de bal. Cosachevici onderschept slim de pass. Cosachevici probeert naar een medespeler te passen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 1:5

68e minuut.
Fondue geeft de bal voor. Buitenspel voor Stygienko. Goede buitenspelval van de verdediging. Ichim neemt vlug de vrije trap. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. Šetka bokst de bal weg. Bäffler heeft problemen om de bal te vangen. Bledig is nu in balbezit. Bledig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Calil rent richting de bal. Ichim maakt een afschuwelijke overtreding. Calil raakt geblesseerd tijdens het duel. Beney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lasek kopt de bal weg. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bălan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ichim geeft een hoge lob. Fondue rent richting de bal. Gemmrich onderschept slim de pass. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Majkić kopt de bal weg. Bălan is nu in balbezit. Bălan geeft een hoge lob. Lasek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Ilfov 61%, Blue 91 39%.
FC Dinamo Ilfov - Blue 91 1:5