Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat FC Bic
extrema falsa Tactiek 352
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 66.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Ivancioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko geeft een hoge lob. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Vameşu met de inworp. Evrard speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kozicki passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal met de wreef. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt schiet op doel. Piekutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ivancioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tronhuus rent richting de bal. Janeczko verovert de bal door een tackle van achteren. Janeczko geeft de bal voor. Nicula springt en kopt de bal. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Tronhuus onderschept slim de pass. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nicula passt de bal met de wreef. Alencar rent richting de bal. Alencar speelt de bal door. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tanboğa trapt de bal weg. Hinc kopt de bal weg. Dinçtürk speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Inworp. Ivancioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janeczko geeft een lange en hoge pass. Nicula springt en kopt de bal. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Herrebrandt speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Despaigne. Gawryś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dinçtürk wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Suvajdžić probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despaigne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janeczko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft de bal voor. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC Bic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 56%, FC Bic 44%.
best din banat - FC Bic 0:1

49e minuut.
Bałtroczyk geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu speelt de bal door. Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tossier onderschept slim de pass. Tossier passt de bal zonder na te denken. Janeczko met een sublieme pass. Suvajdžić rent richting de bal. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Holf geeft de bal voor. Kozicki geeft een lange en hoge pass. Szafor controleert de bal met de borst. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski bokst de bal weg.

59e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu met een sublieme pass. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Janeczko met een sublieme pass. Alencar is nu in balbezit. Alencar geeft de bal voor. Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić schiet op doel. Tanboğa bokst de bal weg. Nicula is nu in balbezit. Nicula geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Herrebrandt speelt de bal door. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś passt de bal met de wreef. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Piekutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Janeczko speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC Bic 0:2

77e minuut.
Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Janeczko de bal. Janeczko draait met de bal, schiet en ... Tanboğa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grulski geeft een hoge lob. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb begaat een overtreding. Nicula raakt geblesseerd tijdens het duel. Tossier met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC Bic 0:3

83e minuut.
Nicula met een sublieme pass. Janeczko speelt de bal door. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ... Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC Bic 0:4

85e minuut.
Janeczko geeft de bal voor. Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC Bic 0:5

85e minuut.
Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt geeft een lange en hoge pass. Grulski probeert de bal met de borst te controleren. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić geeft een lange en hoge pass. Daar is Holf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier speelt de bal door. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar geeft een lange en hoge pass. Suvajdžić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 56%, FC Bic 44%.
best din banat - FC Bic 0:5