Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFROJACK Spicul Salcud
352 Tactiek 1.01.1.22
60% Balbezit 40%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 35.2
zeer goed Schieten zwak
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


39e minuut.
Odrwąż passt de bal met de wreef. Motyliński rent richting de bal. Ivanušec maakt een afschuwelijke overtreding. Ivanušec krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tahirov geeft de bal voor. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Spicul Salcud 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFROJACK 47%, Spicul Salcud 53%.
AFROJACK - Spicul Salcud 1:0

55e minuut.
Gruntorád onderschept slim de pass. Gruntorád passt de bal met de wreef. Rucăreanu probeert naar een medespeler te passen. Tahirov rent richting de bal. Tahirov schiet op doel. Krakelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Spicul Salcud 2:0

56e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Tahirov rent richting de bal. Rucăreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rucăreanu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sobol` geeft een hoge lob. Şuler heeft problemen om de bal te vangen. Şuler passt de bal in één keer door. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gruntorád met een snelle inworp. Şuler geeft een hoge lob. Paal! Krakelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tahirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Spicul Salcud 3:0

68e minuut.
Daar is Troncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahirov rent richting de bal. Tahirov probeert naar een medespeler te passen. Sobol` rent richting de bal. Sobol` geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Balköy probeert naar een medespeler te passen. Tahirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Troncea zijn tegenspeler op de grond. Troncea krijgt een gele kaart. Tahirov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tahirov kan niet meer verder spelen. Mnich komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gruntorád passt de bal zonder na te denken. Şuler heeft problemen om de bal te vangen. Şuler passt de bal zonder na te denken. Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Colméia passt de bal zonder na te denken. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński passt de bal zonder na te denken. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec haalt uit met een fantastische trap. Kavina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFROJACK 52%, Spicul Salcud 48%.
AFROJACK - Spicul Salcud 3:0