Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu Steaua lu Manole
433 + Tactiek ctd_e_e_sus
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 40
redelijk Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Bastos rent richting de bal. Bastos passt de bal met de wreef. Poštić rent richting de bal. Bohács bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohács geeft de bal voor. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kłopot geeft de bal voor. Mejía Vélez speelt de bal door. Inworp. Neculñir met een snelle inworp. Bastos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Neculñir met een snelle inworp. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan passt de bal zonder na te denken. Bastos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Steaua lu Manole 0:1

28e minuut.
Cuzuban rent richting de bal. Neculñir verovert de bal door een tackle van achteren. Neculñir passt de bal met de wreef. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Steaua lu Manole 0:2

42e minuut.
Niţulescu is nu in balbezit. Bohács geeft een lange en hoge pass. Mejía Vélez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poštić is nu in balbezit. Poštić haalt uit met een fantastische trap. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Steaua lu Manole 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 57%, Steaua lu Manole 43%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Steaua lu Manole 0:3

48e minuut.
Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot speelt de bal door. Tütüncü rent richting de bal. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Yegros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Swadźba kopt de bal weg. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Steaua lu Manole 1:3

60e minuut.
Kłopot passt de bal met de wreef. Bastos is nu in balbezit. Bastos met een sublieme pass. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szélesi de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mejía Vélez is nu in balbezit. Poštić onderschept slim de pass. Poštić passt de bal zonder na te denken. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 60%, Steaua lu Manole 40%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Steaua lu Manole 1:3