Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steluta BKY wild city
sokker Tactiek 5-2-3 io
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Lingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Opriş krijgt een gele kaart. Lingyun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valdés neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Todor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - wild city 1:0

16e minuut.
Mrvaljević geeft een hoge lob. Łoszkowski rent richting de bal. Łoszkowski geeft de bal voor. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
García Hervás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu geeft een hoge lob. Nae krijgt zijn hoofd ertegen. Gia Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steluta BKY - wild city 1:1

41e minuut.
Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu onderschept slim de pass. Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Nae springt en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
Limpias is nu in balbezit. Rusoiu begaat een overtreding. Limpias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Richard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Todor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 51%, wild city 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steluta BKY - wild city 1:1

53e minuut.
Opriş geeft een lange en hoge pass. Herrery kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gała de bal onder controle te krijgen. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - wild city 1:2

55e minuut.
Boldurescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi passt de bal met de wreef. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Paşcalău komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Herrery de bal. Gała onderschept slim de pass. Gała geeft een lange en hoge pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Todor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Recalde komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - wild city 1:3

71e minuut.
García Hervás rent richting de bal. García Hervás passt de bal zonder na te denken. Murdzak geeft een hoge lob. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel. Todor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - wild city 2:3

75e minuut.
Inworp. Lup komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Valdés onderschept slim de pass. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun passt de bal met de wreef. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steluta BKY - wild city 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 74%, wild city 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steluta BKY - wild city 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Mrvaljević passt de bal in één keer door. Lendvay rent richting de bal. Lendvay met een sublieme pass. Daar is Limpias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - wild city 4:3

94e minuut.
Ştefănuţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zicu komt het veld opgelopen.

95e minuut.
Boldurescu met een snelle inworp. García Hervás speelt de bal door. Zicu probeert naar een medespeler te passen. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

102e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Pinglo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bărzoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zicu met een snel genomen vrije trap. Recalde springt en kopt de bal. Gia Kiên bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 66%, wild city 34%.
Steluta BKY - wild city 4:3

118e minuut.
Łoszkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Recalde is nu in balbezit. Recalde haalt uit met een fantastische trap. Gia Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 74%, wild city 26%.
Steluta BKY - wild city 4:3