Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play VIRTUS
2AA -IV Tactiek hali23modos
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.6 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


23e minuut.
Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft de bal voor. Tomás rent richting de bal. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - VIRTUS 1:0

37e minuut.
Petković met een sublieme pass. Vadkerti heeft problemen om de bal te vangen. Vadkerti passt de bal in één keer door. Condeescu is nu in balbezit. Condeescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vadkerti passt de bal met de wreef. Hana Ambari is nu in balbezit. Hana Ambari passt de bal met de wreef. Vadkerti rent richting de bal. Vadkerti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 47%, VIRTUS 53%.
Fair-play - VIRTUS 1:0

63e minuut.
Dodos passt de bal met de wreef. Filarski is nu in balbezit. Filarski probeert naar een medespeler te passen. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tomás bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomás passt de bal in één keer door. Arcoş geeft de bal voor. Petković heeft problemen om de bal te vangen. Dodos geeft een lange en hoge pass. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tomás bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomás geeft de bal voor. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - VIRTUS 2:0

89e minuut.
Arcoş is nu in balbezit. Arcoş passt de bal zonder na te denken. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel. Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 33%, VIRTUS 67%.
Fair-play - VIRTUS 2:0