Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tineretul Arad Nubian
Juniori upgraded Tactiek different 343
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 9
41.8 gemiddelde waardering 42.9
solide Schieten redelijk
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Świątczak rent richting de bal. Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Nubian 0:1

22e minuut.
Sak kopt de bal weg. Lindemboin rent richting de bal. Bratianu maakt een afschuwelijke overtreding. Bratianu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Docu passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Humulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Docu rent richting de bal. Docu probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru heeft problemen om de bal te vangen. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Humulescu probeert naar een medespeler te passen. Mehmedović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stratulat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitrana. Sak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sak komt bij de bal en schiet. Raffaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tineretul Arad - Nubian 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 52%, Nubian 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tineretul Arad - Nubian 1:1

46e minuut.
Lasek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Sołdecki onderschept slim de pass. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sołdecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sak kopt de bal weg. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Nubian 2:1

89e minuut.
Tagliaro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Coteanu de bal. Coteanu kopt de bal weg. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Barbaru met een sublieme pass. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 50%, Nubian 50%.
Tineretul Arad - Nubian 2:1