Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Univ.Craiova Astra Dunarea
Nicolo Napoli Tactiek pressing
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


22e minuut.
Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu probeert naar een medespeler te passen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Eschen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Stelea met een sublieme pass. Velcu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stelea zal de hoekschop nemen. Tamsalu springt en kopt de bal. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Daar is García de Antona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eschen is nu in balbezit. García de Antona onderschept slim de pass. García de Antona draait met de bal, schiet en ... Stracquadanio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mielcioiu kopt de bal weg. Daar is Tomescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomescu speelt de bal door. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona schiet op doel. Stracquadanio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Astra Dunarea 0:1

33e minuut.
Stelea is nu in balbezit. Stelea geeft een lange en hoge pass. Filantropol kopt de bal weg. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
García de Antona kopt de bal weg. Klungelig pakt Dodos de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stelea. Stelea krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Simionescu is nu in balbezit. Pijawka begaat een overtreding. Simionescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stelea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tamsalu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcioiu met een sublieme pass. Dodos probeert naar een medespeler te passen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mielcioiu kopt de bal weg. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu met een sublieme pass. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 60%, Astra Dunarea 40%.
F.C.Univ.Craiova - Astra Dunarea 0:1

50e minuut.
Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu geeft een hoge lob. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona schiet op doel. Stracquadanio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

50e minuut.
Serediuc geeft de bal voor. Gronowski is nu in balbezit. Tamsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tamsalu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lincar. Tamsalu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Mielcioiu de bal onder controle te krijgen. Yasien is nu in balbezit. Yasien passt de bal zonder na te denken. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu geeft de bal voor. Stracquadanio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García de Antona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Astra Dunarea 0:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulpe komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Serediuc de bal. Serediuc passt de bal in één keer door. Matuszyński rent richting de bal. García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 58%, Astra Dunarea 42%.
F.C.Univ.Craiova - Astra Dunarea 0:2