Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea Ocna Sibiului Dinamo_77
ocnasu 12- Tactiek Vasi541
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 55.8
zwak Schieten formidabel
matig Passen solide
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Cavegn verovert de bal door een tackle van achteren. Cavegn passt de bal in één keer door. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther schiet op doel. Taylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - Dinamo_77 0:1

6e minuut.
Hostyn passt de bal met de wreef. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek probeert naar een medespeler te passen. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Arias geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Arias geeft de bal voor. Klungelig pakt Roldan de bal. Roopõld verovert de bal door een tackle van achteren. Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Taylor probeert naar een medespeler te passen. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther geeft een hoge lob. Cavegn rent richting de bal. Cavegn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - Dinamo_77 0:2

28e minuut.
Tokaj rent richting de bal. Podstawek onderschept slim de pass. Arias met een sublieme pass. Näther is nu in balbezit. Näther geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cavegn rent richting de bal. Roopõld verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - Dinamo_77 0:3

30e minuut.
Arias passt de bal in één keer door. Cavegn rent richting de bal. Näther rent richting de bal. Näther schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - Dinamo_77 0:4

37e minuut.
Roopõld geeft de bal voor. Witkowski kopt de bal weg. Daar is Winkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Židlička geeft een hoge lob. Cavegn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Ocna Sibiului 76%, Dinamo_77 24%.
Unirea Ocna Sibiului - Dinamo_77 0:4

46e minuut.
Garbień passt de bal in één keer door. Ijicov rent richting de bal. Correia Claro maakt een afschuwelijke overtreding. Correia Claro krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Witkowski speelt de bal door. Winkler is nu in balbezit. Winkler met een sublieme pass. Cavegn rent richting de bal. Cavegn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Szewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Näther is nu in balbezit. Fronczak rent richting de bal. Cavegn onderschept slim de pass. Cavegn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Touchard komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Menjívar komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Roopõld is nu in balbezit. Cavegn verovert de bal door een tackle van achteren. Talami rent richting de bal. Cavegn onderschept slim de pass. Cavegn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Garbień is nu in balbezit. Winkler maakt een afschuwelijke overtreding. Garbień is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lubicz komt het veld opgelopen. Oviedo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Valler komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Menjívar passt de bal met de wreef. Židlička rent richting de bal. Židlička passt de bal in één keer door. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Taylor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Lubicz de bal. Lubicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Ocna Sibiului - Dinamo_77 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Ocna Sibiului 56%, Dinamo_77 44%.
Unirea Ocna Sibiului - Dinamo_77 0:5