Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:15
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Shambala
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37670
10 august Victoria Braila
zknths Tactiek VB 2022
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


13e minuut.
Daar is El Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - Victoria Braila 0:1

14e minuut.
Tufekdžić geeft een lange en hoge pass. Maher rent richting de bal. El-Mahdy rent richting de bal. Maher verovert de bal door een tackle van achteren. Maher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gawdat kopt de bal weg. Klungelig pakt Trung Hoa de bal. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Cardos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - Victoria Braila 0:2

22e minuut.
Janků rent richting de bal. Mabrouk verovert de bal door een tackle van achteren. Mabrouk passt de bal met de wreef. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Szot onderschept slim de pass. Szot geeft een hoge lob. Maher is nu in balbezit. Maher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - Victoria Braila 1:2

29e minuut.
Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Daar is Chiricheş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiricheş passt de bal met de wreef. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Félix met een harde bal richting middenveld. Szot kopt de bal weg. Daar is Doqdoq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maher rent richting de bal. Maher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 51%, Victoria Braila 49%.
10 august - Victoria Braila 1:2

55e minuut.
Rossini probeert naar een medespeler te passen. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot passt de bal zonder na te denken. Maher rent richting de bal. Maher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş passt de bal zonder na te denken. Stănăşilă met een sublieme pass. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - Victoria Braila 1:3

61e minuut.
Storozhenko is nu in balbezit. Storozhenko geeft de bal voor. Inworp. Dinescu met de inworp. Gawdat geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Maher heeft problemen om de bal te vangen. El-Mahdy met een sublieme pass. Gawdat is nu in balbezit. Gawdat met een sublieme pass. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Cardos bokst de bal weg. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - Victoria Braila 1:4

67e minuut.
Janků is nu in balbezit. Janků passt de bal in één keer door. Gecse geeft een hoge lob. Maher rent richting de bal. Maher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
El Khalifa is nu in balbezit. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă met een sublieme pass. Gawdat is nu in balbezit. Gawdat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gecse met de inworp. Szot rent richting de bal. Szot passt de bal met de wreef. Maher is nu in balbezit. Maher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - Victoria Braila 2:4

81e minuut.
El-Mahdy geeft de bal voor. Thiên Mạnh is nu in balbezit. El Khalifa maakt een afschuwelijke overtreding. El Khalifa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Stănăşilă geeft een hoge lob. Mabrouk kopt de bal weg. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Cardos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - Victoria Braila 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 45%, Victoria Braila 55%.
10 august - Victoria Braila 2:5