Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Vitan Lichiresti Old Club
NOU 5 Tactiek ap.dr.
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
38.6 gemiddelde waardering 62.1
goed Schieten formidabel
zwak Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Castel geeft de bal voor. Inworp. Kufajewski met een snelle inworp. Gatzias rent richting de bal. Gatzias geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Lukas met een sublieme pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht geeft een hoge lob. Wodarz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lukas is nu in balbezit. Lukas probeert naar een medespeler te passen. Policht rent richting de bal. Policht geeft een hoge lob. Huenteo krijgt zijn hoofd ertegen. Kawka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Brašanac de bal onder controle te krijgen. Gatzias is nu in balbezit. Huenteo is nu in balbezit. Huenteo schiet op doel. Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:1

14e minuut.
Policht is nu in balbezit. Policht geeft een hoge lob. Daar is Huenteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenteo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:2

15e minuut.
Gatzias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văcăroiu. Gatzias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyszyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht geeft de bal voor. Huenteo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kufajewski met een snelle inworp. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas speelt de bal door. Huenteo is nu in balbezit. Huenteo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:3

21e minuut.
Filipoiu neemt vlug de vrije trap. Scânteianu controleert de bal met de borst. Wyszyński probeert naar een medespeler te passen. Policht rent richting de bal. Policht geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński passt de bal in één keer door. Kufajewski geeft de bal voor. Huenteo krijgt zijn hoofd ertegen. Kawka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:4

27e minuut.
Kufajewski passt de bal in één keer door. Policht rent richting de bal. Policht passt de bal zonder na te denken. Huenteo is nu in balbezit. Huenteo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Policht heeft problemen om de bal te vangen. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu geeft de bal voor. Policht geeft een hoge lob. Huenteo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Filipoiu geeft een lange en hoge pass. Quang speelt de bal door. Daar is Filipoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Policht heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco is nu in balbezit. Policht onderschept slim de pass. Policht geeft de bal voor. Huenteo springt en kopt de bal. Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:5

41e minuut.
Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht passt de bal zonder na te denken. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzias draait met de bal, schiet en ... Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:6

43e minuut.
Buitenspel voor Powierża. Goede buitenspelval van de verdediging. Wyszyński neemt vlug de vrije trap. Huenteo kopt de bal weg. Huenteo rent richting de bal. Huenteo schiet op doel. Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Wyszyński met een sublieme pass. Lukas rent richting de bal. Lukas passt de bal met de wreef. Gatzias rent richting de bal. Gatzias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huenteo rent richting de bal. Gatzias is nu in balbezit. Gatzias haalt uit met een fantastische trap. Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Vitan 81%, Lichiresti Old Club 19%.
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:7

46e minuut.
Suella komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lukas rent richting de bal. Lukas geeft een lange en hoge pass. Suella is nu in balbezit. Suella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:8

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Văcăroiu stond buitenspel. Wyszyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Castel kopt de bal weg. Kufajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufajewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Policht passt de bal in één keer door. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas passt de bal met de wreef. Suella is nu in balbezit. Suella schiet op doel. Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suella is nu in balbezit. Suella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Brašanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kufajewski zal de hoekschop nemen. Suella maakt een snoekduik en kopt de bal. Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft de bal voor. Suella bereikt de bal nog maar net als eerste. Suella draait met de bal, schiet en ... Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:9

62e minuut.
Suella passt de bal zonder na te denken. Lukas rent richting de bal. Lukas passt de bal zonder na te denken. Gatzias rent richting de bal. Gatzias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kufajewski rent richting de bal. Kufajewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filipoiu de bal. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ... Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Quang speelt de bal door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht geeft een hoge lob. Suella maakt een snoekduik en kopt de bal. Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:10

69e minuut.
Kufajewski rent richting de bal. Kufajewski met een sublieme pass. Suella bereikt de bal nog maar net als eerste. Suella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:11

85e minuut.
Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski geeft een hoge lob. Gatzias rent richting de bal. Gatzias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:12

86e minuut.
Policht is nu in balbezit. Policht geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Filipoiu de bal onder controle te krijgen. Suella rent richting de bal. Suella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lukas met een sublieme pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht geeft een lange en hoge pass. Suella maakt een snoekduik en kopt de bal. Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Vitan 69%, Lichiresti Old Club 31%.
Steaua Vitan - Lichiresti Old Club 0:13