Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REBELS Motaneii Fiorosi
BAR3w Tactiek 352
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
6 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 65
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano heeft problemen om de bal te vangen. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel. De bal raakt de paal. Alatlı geeft de bal voor. Şipoş heeft problemen om de bal te vangen. Alatlı geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turcomano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:1

13e minuut.
Libiszewski passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šagovnović met een snelle inworp. Turcomano geeft een hoge lob. Daar is Sporkslede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:2

14e minuut.
Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano heeft problemen om de bal te vangen. Turcomano passt de bal met de wreef. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ijeh kopt de bal weg. Sauro rent richting de bal. Barusso onderschept slim de pass. Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţipa draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani bokst de bal weg.

17e minuut.
Šagovnović rent richting de bal. Šagovnović geeft een lange en hoge pass. Sporkslede speelt de bal door. Alatlı geeft een hoge lob. Turcomano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:3

21e minuut.
Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bălăcescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobalyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turcomano rent richting de bal. Turcomano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:4

23e minuut.
Morante met een sublieme pass. Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţipa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţipa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Socea speelt de bal door. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turcomano de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Buculei passt de bal zonder na te denken. Šagovnović rent richting de bal. Šagovnović met een sublieme pass. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:5

29e minuut.
Doeltrap. bin Abdul Ghani met een harde bal richting middenveld. Turcomano kopt de bal weg. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sporkslede kopt de bal weg. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano geeft een lange en hoge pass. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Şipoş passt de bal zonder na te denken. Morante met een sublieme pass. Ţipa is nu in balbezit. Ţipa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sauro de bal onder controle te krijgen. bin Abdul Ghani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ijeh heeft problemen om de bal te vangen. Dobalyan met een sublieme pass. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:6

39e minuut.
Klungelig pakt Bălăcescu de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ijeh stond buitenspel. Dobalyan neemt vlug de vrije trap. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:7

40e minuut.
Musiałowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sima komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 75%, Motaneii Fiorosi 25%.
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:7

46e minuut.
Alatlı rent richting de bal. Alatlı speelt de bal door. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:8

49e minuut.
Dobalyan onderschept slim de pass. Dobalyan geeft een lange en hoge pass. Turcomano kopt de bal weg. Klungelig pakt Sporkslede de bal. Sporkslede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:9

53e minuut.
Buculei met een sublieme pass. Daar is Šagovnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:10

55e minuut.
Turcomano verovert de bal door een tackle van achteren. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano onderschept slim de pass. Turcomano schiet op doel. Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:11

58e minuut.
Dobalyan passt de bal met de wreef. Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Paal! Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:12

63e minuut.
Socea met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobalyan de bal. Dobalyan passt de bal zonder na te denken. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sporkslede rent richting de bal. Bertotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sporkslede raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobalyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alatlı kopt de bal weg. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:13

67e minuut.
Buculei met een sublieme pass. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano onderschept slim de pass. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:14

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buculei met de inworp. Turcomano rent richting de bal. Socea rent richting de bal. Socea draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Alatlı geeft een lange en hoge pass. Sima kopt de bal weg. Šagovnović speelt de bal door. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Morante rent richting de bal. Morante geeft de bal voor. Barusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţipa rent richting de bal. Ţipa schiet op doel. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Šagovnović passt de bal met de wreef. Turcomano rent richting de bal. Turcomano geeft een hoge lob. Sporkslede heeft problemen om de bal te vangen. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:15

81e minuut.
Şipoş is nu in balbezit. Alatlı onderschept slim de pass. Alatlı met een sublieme pass. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Shorunmu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Alatlı geeft de bal voor. Šagovnović kopt de bal weg. Turcomano rent richting de bal. Turcomano schiet op doel. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:16

84e minuut.
Libiszewski is nu in balbezit. Libiszewski geeft de bal voor. Alatlı kopt de bal weg. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Buculei kopt de bal weg. Turcomano is nu in balbezit. Socea rent richting de bal. Socea draait met de bal, schiet en ... Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:17

90e minuut.
Plesník bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník geeft een lange en hoge pass. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 81%, Motaneii Fiorosi 19%.
REBELS - Motaneii Fiorosi 0:18