Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DORINACHE FC Unirea Focsani
D 2 Tactiek 433-n
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 41.9
uitmuntend Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pierre is nu in balbezit. Adu-Poku is nu in balbezit. Skrętkowicz onderschept slim de pass. Pierre is nu in balbezit. Pierre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Talpăşan onderschept slim de pass. Talpăşan passt de bal zonder na te denken. Matović rent richting de bal. Matović geeft de bal voor. Omgiewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Carpintero kan de bal niet met de borst controleren. Vidaurre speelt de bal door. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 1:0

14e minuut.
Szojda onderschept slim de pass. Szojda geeft een lange en hoge pass. Sapena geeft een hoge lob. Lesme rent richting de bal. Lesme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lesme rent richting de bal. Lesme schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Taniukiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre met een sublieme pass. Lesme is nu in balbezit. Lesme haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pierre rent richting de bal. Talpăşan is nu in balbezit. Pierre rent richting de bal. Pierre draait met de bal, schiet en ... Zjača maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 1:1

31e minuut.
Vidaurre met een sublieme pass. Matović geeft een lange en hoge pass. Pîrvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Lesme is nu in balbezit. Lesme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 2:1

35e minuut.
Adu-Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan begaat een overtreding. Adu-Poku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mandravelis wilt de vrije trap nemen. Pierre krijgt zijn hoofd ertegen. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skrętkowicz kopt de bal weg. Daar is Adu-Poku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adu-Poku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mandravelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beşçeken is nu in balbezit. Beşçeken geeft een hoge lob. Pierre rent richting de bal. Pierre draait met de bal, schiet en ... Zjača probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talpăşan geeft een lange en hoge pass. Szuszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zjača maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 59%, FC Unirea Focsani 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 2:2

59e minuut.
Mandravelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandravelis passt de bal zonder na te denken. Szuszkiewicz is nu in balbezit. Szuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zjača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 2:3

64e minuut.
Szojda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mandravelis. Mandravelis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pîrvulescu is nu in balbezit. Pierre rent richting de bal. Taniukiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Taniukiewicz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Taniukiewicz met een sublieme pass. Omgiewicz rent richting de bal. Lesme is nu in balbezit. Lesme schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 3:3

83e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Postoacă geeft de bal voor. Omgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lesme rent richting de bal. Lesme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 4:3

84e minuut.
Lesme passt de bal in één keer door. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici geeft een lange en hoge pass. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Matović passt de bal in één keer door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Lesme rent richting de bal. Lesme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 55%, FC Unirea Focsani 45%.
FC DORINACHE - FC Unirea Focsani 4:3