Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:15
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: ArenA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18627
AFC AJAX Botoşani athletico resita
Off. MOD Tactiek la atac
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
30.2 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten formidable
weak Passen excellent
weak Verdedigen good


3e minuut.
Araníbar passt de bal in één keer door. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić geeft een lange en hoge pass. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:1

5e minuut.
Araníbar heeft problemen om de bal te vangen. Araníbar passt de bal zonder na te denken. Dolny rent richting de bal. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Copită rent richting de bal. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar met een sublieme pass. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić schiet op doel. Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vannorti kopt de bal weg. Araníbar probeert de bal aan de voet te houden. Araníbar speelt de bal door. Corbetta geeft een lange en hoge pass. Dolny krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:2

15e minuut.
Araníbar speelt de bal door. Klungelig pakt Corbetta de bal. Corbetta met een sublieme pass. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić schiet op doel. Theodor bokst de bal weg. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić speelt de bal door. Klungelig pakt Dolny de bal. Dolny draait met de bal, schiet en ... Theodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:3

17e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson passt de bal zonder na te denken. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer geeft een hoge lob. Stanišić maakt een snoekduik en kopt de bal. Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Aufdermauer is nu in balbezit. Tănase bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermauer begaat een overtreding. Aufdermauer krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Araníbar rent richting de bal. Araníbar met een sublieme pass. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić schiet op doel. Theodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:4

23e minuut.
Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu passt de bal in één keer door. Vannorti probeert naar een medespeler te passen. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hagi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomson met een snelle inworp. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Dolny krijgt zijn hoofd ertegen. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:5

26e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson onderschept slim de pass. Thomson met een sublieme pass. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:6

27e minuut.
Corbetta is nu in balbezit. Corbetta met een sublieme pass. Tănase bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren. Stanišić schiet op doel. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dolny is nu in balbezit. Dolny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:7

32e minuut.
Corbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbetta met een sublieme pass. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić schiet op doel. Theodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:8

33e minuut.
Dodos is nu in balbezit. Dodos passt de bal met de wreef. Aufdermauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ... Theodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar passt de bal met de wreef. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer haalt uit met een fantastische trap. Theodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:9

39e minuut.
Corbetta met een sublieme pass. Aufdermauer is nu in balbezit. Hagi is nu in balbezit. Aufdermauer verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdermauer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hagi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thomson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araníbar geeft een hoge lob. Dolny krijgt zijn hoofd ertegen. Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Araníbar rent richting de bal. Araníbar passt de bal met de wreef. Stanišić rent richting de bal. Stanišić geeft een lange en hoge pass. Dolny probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannorti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aufdermauer de bal. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stanišić rent richting de bal. Stanišić draait met de bal, schiet en ... Theodor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Araníbar passt de bal zonder na te denken. Bireta met een sublieme pass. Corbetta speelt de bal door. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer passt de bal in één keer door. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel. Theodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AJAX Botoşani 83%, athletico resita 17%.
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:10

47e minuut.
Theodor met een sublieme pass. Corbetta kopt de bal weg. Araníbar met een sublieme pass. Stanišić rent richting de bal. Stanišić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Corbetta passt de bal zonder na te denken. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić passt de bal zonder na te denken. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Araníbar speelt de bal door. Thomson rent richting de bal. Thomson geeft een hoge lob. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Zăncescu de bal onder controle te krijgen. Stanišić kopt de bal weg. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel. Theodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:11

55e minuut.
Klungelig pakt Bireta de bal. Bireta geeft een lange en hoge pass. Aufdermauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermauer schiet op doel. Theodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Stanišić is nu in balbezit. Dolny is nu in balbezit. Dolny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:12

59e minuut.
Araníbar speelt de bal door. Klungelig pakt Thomson de bal. Thomson met een sublieme pass. Stanišić rent richting de bal. Stanišić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zăncescu kopt de bal weg. Demarco geeft de bal voor. Buzescu kan de bal niet met de borst controleren. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić draait met de bal, schiet en ... Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Corbetta met een sublieme pass. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić met een sublieme pass. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:13

69e minuut.
Stanišić geeft een hoge lob. Hagi kopt de bal weg. Thomson is nu in balbezit. Thomson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dolny de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolny rent richting de bal. Dolny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:14

71e minuut.
Aufdermauer passt de bal in één keer door. Thomson heeft problemen om de bal te vangen. Thomson speelt de bal door. Dolny rent richting de bal. Dolny draait met de bal, schiet en ... Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Thomson geeft een hoge lob. Corbetta kopt de bal weg. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Stanišić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

74e minuut.
Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar passt de bal in één keer door. Corbetta speelt de bal door. Stanišić rent richting de bal. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Araníbar probeert naar een medespeler te passen. Thomson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hagi de bal. Araníbar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Theodor speelt de bal door. Araníbar kopt de bal weg. Hagi is nu in balbezit. Aufdermauer onderschept slim de pass. Aufdermauer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ... Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Thomson neemt de hoekschop. Stanišić kopt de bal weg. Dolny rent richting de bal. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:15

83e minuut.
Dolny rent richting de bal. Dolny met een sublieme pass. Stanišić rent richting de bal. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:16

87e minuut.
Lavín heeft problemen om de bal te vangen. Lavín geeft een hoge lob. Corbetta speelt de bal door. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AJAX Botoşani 86%, athletico resita 14%.
AFC AJAX Botoşani - athletico resita 0:17