Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS FC Aroneanu
divi3 Tactiek T2 new
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
51.4 gemiddelde waardering 58.4
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Tasak heeft problemen om de bal te vangen. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan haalt uit met een fantastische trap. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - FC Aroneanu 0:1

21e minuut.
Koblenc met een sublieme pass. Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aba. Aba krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Koblenc kopt de bal weg. Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba passt de bal in één keer door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 48%, FC Aroneanu 52%.
FC DIVERTIS - FC Aroneanu 0:1

46e minuut.
Schjelderup komt het veld opgelopen. Velasco Damas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kuśnierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśnierewicz speelt de bal door. Viscol onderschept slim de pass. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu schiet op doel. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Schjelderup de bal. Schjelderup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - FC Aroneanu 0:2

67e minuut.
Szambelan is nu in balbezit. Szambelan probeert naar een medespeler te passen. Schjelderup is nu in balbezit. Schjelderup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - FC Aroneanu 0:3

69e minuut.
Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan passt de bal in één keer door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - FC Aroneanu 0:4

80e minuut.
Arriaga probeert de bal aan de voet te houden. Velasco Damas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petcu haalt uit met een fantastische trap. Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - FC Aroneanu 0:5

81e minuut.
Velasco Damas passt de bal in één keer door. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz passt de bal in één keer door. Szambelan rent richting de bal. Szambelan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Schjelderup rent richting de bal. Velasco Damas is nu in balbezit. Velasco Damas passt de bal in één keer door. Szambelan rent richting de bal. Szambelan speelt de bal door. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Velasco Damas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velasco Damas geeft de bal voor. Schjelderup kopt de bal weg. Szambelan rent richting de bal. Szambelan haalt uit met een fantastische trap. Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 56%, FC Aroneanu 44%.
FC DIVERTIS - FC Aroneanu 0:5