Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moira A.C.Oltenia
moira Tactiek 5D.3.6
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Cervatiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Vega rent richting de bal. Bieczyński begaat een overtreding. Bieczyński krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Mano verovert de bal door een tackle van achteren. Mano met een sublieme pass. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Öykün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mano maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Angioli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Attanasi met een snelle inworp. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pătru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koryzna met een sublieme pass. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ schiet op doel. Öykün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - A.C.Oltenia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 60%, A.C.Oltenia 40%.
Moira - A.C.Oltenia 0:1

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal met de wreef. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tender is nu in balbezit. Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller passt de bal zonder na te denken. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wolf heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Öykün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Rosiewicz kopt de bal weg. Skorupski speelt de bal door. Villegas is nu in balbezit. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. Tender is nu in balbezit. Villegas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villegas krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Šunjić onderschept slim de pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Villegas onderschept slim de pass. Villegas passt de bal met de wreef. Daar is Chiacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - A.C.Oltenia 0:2

84e minuut.
Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rosiewicz met een sublieme pass. Skorupski geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Rosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz passt de bal in één keer door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Öykün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - A.C.Oltenia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 69%, A.C.Oltenia 31%.
Moira - A.C.Oltenia 0:3