Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo2023 FC Aquarius TITAN
elc Tactiek n5.1
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Örvarsson geeft de bal voor. Cudak kopt de bal weg. Klungelig pakt Deaconu de bal. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Örvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Örvarsson met een sublieme pass. Crespo met een sublieme pass. Cudak rent richting de bal. Cudak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:1

6e minuut.
Deaconu met een snelle inworp. AL Omer met een sublieme pass. Rudeanu met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
David met een snelle inworp. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een hoge lob. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sen onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:2

10e minuut.
Badía speelt de bal door. D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Vulpeşean kan de bal niet met de borst controleren. Vulpeşean geeft een hoge lob. Bocăneală geeft de bal voor. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Bocăneală rent richting de bal. Bocăneală passt de bal in één keer door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:3

19e minuut.
Stan is nu in balbezit. Badía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stan raakt geblesseerd tijdens het duel. Örvarsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crespo kopt de bal weg. Cudak is nu in balbezit. Cudak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:4

32e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:5

34e minuut.
Cudak rent richting de bal. Cudak passt de bal met de wreef. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:6

34e minuut.
Badía speelt de bal door. D`Auria is nu in balbezit. D`Auria passt de bal zonder na te denken. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cudak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cudak geeft de bal voor. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. van Osch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 83%, FC Aquarius TITAN 17%.
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:6

46e minuut.
Deaconu passt de bal met de wreef. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean geeft de bal voor. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo haalt uit met een fantastische trap. van Osch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sen heeft problemen om de bal te vangen. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:7

49e minuut.
Bocăneală heeft problemen om de bal te vangen. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală met een sublieme pass. Daar is Cudak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cudak draait met de bal, schiet en ... van Osch bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bocăneală geeft een hoge lob. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean speelt de bal door. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... van Osch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cudak rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:8

52e minuut.
Badía probeert naar een medespeler te passen. D`Auria is nu in balbezit. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghiugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconu is nu in balbezit. Deaconu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală probeert naar een medespeler te passen. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rudeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fodor komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghiugan heeft problemen om de bal te vangen. Cudak is nu in balbezit. Cudak draait met de bal, schiet en ... van Osch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:9

61e minuut.
Baretti geeft een lange en hoge pass. Sen rent richting de bal. Cudak onderschept slim de pass. Cudak haalt uit met een fantastische trap. van Osch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:10

67e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... van Osch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:11

69e minuut.
D`Auria is nu in balbezit. Örvarsson onderschept slim de pass. Deaconu speelt de bal door. Bocăneală rent richting de bal. Bocăneală schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Örvarsson de bal onder controle te krijgen. Stan rent richting de bal. Stan geeft de bal voor. Cudak is nu in balbezit. Cudak haalt uit met een fantastische trap. van Osch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:12

76e minuut.
David geeft de bal voor. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Cudak heeft problemen om de bal te vangen. Cudak draait met de bal, schiet en ... van Osch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghiugan onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bocăneală rent richting de bal. Bocăneală geeft een hoge lob. Cudak probeert de bal met de borst te controleren. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hanarovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Örvarsson de bal. Örvarsson speelt de bal door. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vulpeşean passt de bal met de wreef. David speelt de bal door. Klungelig pakt Crespo de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. van Osch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:13

90e minuut.
Deaconu rent richting de bal. Deaconu passt de bal zonder na te denken. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. van Osch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 84%, FC Aquarius TITAN 16%.
dinamo2023 - FC Aquarius TITAN 0:13