Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man United F.C Rubin Kazan
451 Tactiek Nancucheo
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 57.8
zwak Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
slecht Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ustael raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nedelescu komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Osiński kopt de bal weg. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu passt de bal zonder na te denken. Mardoša rent richting de bal. Mardoša haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:1

6e minuut.
Mardoša rent richting de bal. Ośródka begaat een overtreding. Mardoša raakt geblesseerd tijdens het duel. Osiński met een snel genomen vrije trap. Sakamoto heeft problemen om de bal te vangen. Špoljarić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakamoto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Precel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Murarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Precel rent richting de bal. Murarczyk met een sublieme pass. Nedelescu kopt de bal weg. Mardoša rent richting de bal. Mardoša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Špoljarić de bal. Precel rent richting de bal. Precel passt de bal zonder na te denken. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mardoša de bal. Mardoša geeft de bal voor. Sakamoto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:2

20e minuut.
Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Mardoša verovert de bal door een tackle van achteren. Mardoša passt de bal in één keer door. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nedelescu speelt de bal door. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ośródka de bal onder controle te krijgen. Murarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:3

26e minuut.
Precel met een sublieme pass. Mardoša rent richting de bal. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Sakamoto rent richting de bal. Sakamoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:4

28e minuut.
Murarczyk met een harde bal richting middenveld. Osiński kopt de bal weg. Precel geeft de bal voor. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Precel met een sublieme pass. Klungelig pakt Nedelescu de bal. Nedelescu passt de bal zonder na te denken. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Precel speelt de bal door. Nedelescu heeft problemen om de bal te vangen. Precel met een sublieme pass. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pineda controleert de bal met de borst. Osiński is nu in balbezit. Nedelescu speelt de bal door. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Murarczyk trapt de bal weg. Belfour probeert de bal met de borst te controleren. Precel met een sublieme pass. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Simoiu rent richting de bal. Osiński onderschept slim de pass. Osiński probeert naar een medespeler te passen. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mardoša is nu in balbezit. Ośródka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mardoša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nedelescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Glover krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 79%, Rubin Kazan 21%.
Man United F.C - Rubin Kazan 0:4

48e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Holinka geeft een lange en hoge pass. Sakamoto kopt de bal weg. Mardoša rent richting de bal. Mardoša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel verovert de bal door een tackle van achteren. Precel passt de bal in één keer door. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... Murarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:5

57e minuut.
Ośródka met een sublieme pass. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša geeft de bal voor. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel passt de bal in één keer door. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:6

61e minuut.
Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto geeft de bal voor. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ośródka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka geeft een hoge lob. Huajian kopt de bal weg. Glover is nu in balbezit. Glover schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mardoša passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sakamoto de bal. Precel probeert naar een medespeler te passen. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mardoša rent richting de bal. Mardoša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:7

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huajian met de inworp. Precel probeert naar een medespeler te passen. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Precel is nu in balbezit. Sakamoto rent richting de bal. Precel met een sublieme pass. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Glover met een sublieme pass. Sakamoto probeert naar een medespeler te passen. Mardoša rent richting de bal. Mardoša haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Rubin Kazan 0:8

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Simoiu de bal onder controle te krijgen. Glover is nu in balbezit. Glover probeert naar een medespeler te passen. Sakamoto rent richting de bal. Sakamoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Osiński speelt de bal door. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša passt de bal in één keer door. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 73%, Rubin Kazan 27%.
Man United F.C - Rubin Kazan 0:8