Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi Recolta T. Vladimirescu
Vulturii 16 Tactiek Creanta
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 60.9
matig Schieten formidabel
goed Passen formidabel
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Tłusty passt de bal met de wreef. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 0:1

20e minuut.
Wultański geeft een hoge lob. Tłusty rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tłusty zal de hoekschop nemen. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Panaite probeert naar een medespeler te passen. Busuioc rent richting de bal. Busuioc probeert naar een medespeler te passen. Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Criţă schiet op doel. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Polowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Tłusty speelt de bal door. Kyselica probeert de bal met de borst te controleren. Kyselica geeft een lange en hoge pass. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 0:2

37e minuut.
Tłusty passt de bal met de wreef. Wultański is nu in balbezit. Polowczyk onderschept slim de pass. Novarese verovert de bal door een tackle van achteren. Novarese draait met de bal, schiet en ... Guevara bokst de bal weg.

39e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Criţă verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschiv rent richting de bal. Criţă verovert de bal door een tackle van achteren. Criţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 62%, Recolta T. Vladimirescu 38%.
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:2

46e minuut.
Mirqasimov rent richting de bal. Mirqasimov geeft de bal voor. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:3

50e minuut.
Gherase speelt de bal door. Novarese met een sublieme pass. Kyselica is nu in balbezit. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:4

51e minuut.
Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Gherase is nu in balbezit. Wultański onderschept slim de pass. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Polowczyk geeft een lange en hoge pass. Paraschiv kopt de bal weg. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański schiet op doel. Tłusty springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Daar is Polowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:5

65e minuut.
Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica passt de bal in één keer door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty geeft een lange en hoge pass. Năstaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:6

69e minuut.
Wultański passt de bal met de wreef. Novarese geeft een hoge lob. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Andries is nu in balbezit. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica geeft een hoge lob. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tłusty passt de bal in één keer door. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica passt de bal zonder na te denken. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mirqasimov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nesheim komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Novarese geeft een hoge lob. Năstaş kopt de bal weg. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty geeft een lange en hoge pass. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Novarese is nu in balbezit. Năstaş rent richting de bal. Polowczyk onderschept slim de pass. Novarese rent richting de bal. Novarese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tłusty kopt de bal weg. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polowczyk krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Klungelig pakt Wultański de bal. Wultański passt de bal zonder na te denken. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Isar kopt de bal weg. Wultański controleert de bal met de borst. Wultański geeft een lange en hoge pass. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 71%, Recolta T. Vladimirescu 29%.
Vulturii Ucigasi - Recolta T. Vladimirescu 1:7