Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Univers. Craiova ROYAL ACADEMY SINAIA
Sweep Tactiek 5322
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Frištenský kopt de bal weg. Vilar heeft problemen om de bal te vangen. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán schiet op doel. Buda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Univers. Craiova - ROYAL ACADEMY SINAIA 0:1

5e minuut.
Amundaray onderschept slim de pass. Amundaray met een sublieme pass. Daar is Frištenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alampo probeert naar een medespeler te passen. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach speelt de bal door. Frištenský rent richting de bal. Frištenský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Villarán rent richting de bal. Villarán schiet op doel. Vilar probeert de bal aan de voet te houden. Alampo geeft een hoge lob. Villarán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kałusek geeft een lange en hoge pass. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach geeft de bal voor. Villarán maakt een snoekduik en kopt de bal. Tres heeft problemen om de bal te vangen. Buda bokst de bal weg.

22e minuut.
Amundaray met een sublieme pass. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Villarán is nu in balbezit. Villarán haalt uit met een fantastische trap. Buda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Inworp. Fernández Marín met een snelle inworp. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach geeft de bal voor. Alampo springt en kopt de bal. Buda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villarán is nu in balbezit. Villarán haalt uit met een fantastische trap. Buda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Udroiu is nu in balbezit. Udroiu passt de bal met de wreef. Knutzen rent richting de bal. Knutzen haalt uit met een fantastische trap. Giavazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Univers. Craiova - ROYAL ACADEMY SINAIA 1:1

30e minuut.
Alampo speelt de bal door. Tres rent richting de bal. Villarán verovert de bal door een tackle van achteren. Villarán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Univers. Craiova - ROYAL ACADEMY SINAIA 1:2

40e minuut.
Knutzen rent richting de bal. Smolarek onderschept slim de pass. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Bambosz rent richting de bal. Bambosz draait met de bal, schiet en ... Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Univers. Craiova 64%, ROYAL ACADEMY SINAIA 36%.
F.C. Univers. Craiova - ROYAL ACADEMY SINAIA 1:2

52e minuut.
Prandino geeft de bal voor. Meneses kopt de bal weg. Daar is Göybulak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frištenský rent richting de bal. Frištenský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
de Natris bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray onderschept slim de pass. Frištenský met een sublieme pass. Villarán heeft problemen om de bal te vangen. Villarán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Prandino onderschept slim de pass. Prandino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göybulak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alampo geeft een lange en hoge pass. Villarán kopt de bal weg. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray geeft de bal voor. Villarán springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Alampo geeft een lange en hoge pass. Frištenský kopt de bal weg. Villarán is nu in balbezit. Villarán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Alampo geeft een hoge lob. Buda met een sublieme pass. Smolarek geeft een hoge lob. Villarán rent richting de bal. Villarán haalt uit met een fantastische trap. Buda bokst de bal weg.

89e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villarán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarán legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Buda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Univers. Craiova - ROYAL ACADEMY SINAIA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Univers. Craiova 67%, ROYAL ACADEMY SINAIA 33%.
F.C. Univers. Craiova - ROYAL ACADEMY SINAIA 1:3