Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruk`hai FC Athletico
451 v1 Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 49.6
zwak Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Massú bereikt de bal nog maar net als eerste. Massú met een sublieme pass. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - FC Athletico 0:1

17e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren probeert naar een medespeler te passen. Ledermann is nu in balbezit. Chłodek onderschept slim de pass. Chłodek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nawoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento begaat een overtreding. do Nascimento krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Alunni passt de bal zonder na te denken. Kwoka rent richting de bal. Kwoka geeft de bal voor. Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 57%, FC Athletico 43%.
Uruk`hai - FC Athletico 0:1

48e minuut.
do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento geeft een hoge lob. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz onderschept slim de pass. Panasewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Nawoj is nu in balbezit. Nawoj geeft een hoge lob. Panasewicz is nu in balbezit. Panasewicz schiet op doel. Costabal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - FC Athletico 0:2

53e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino geeft een hoge lob. Costabal probeert naar een medespeler te passen. Massú bereikt de bal nog maar net als eerste. Massú geeft een lange en hoge pass. Costabal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Massú onderschept slim de pass. Massú geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihuţ de bal. Panasewicz is nu in balbezit. Panasewicz draait met de bal, schiet en ... Costabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
do Nascimento heeft problemen om de bal te vangen. Nawoj geeft een lange en hoge pass. Tufteland controleert de bal met de borst. Panasewicz is nu in balbezit. Panasewicz draait met de bal, schiet en ... Costabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihuţ onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Alunni geeft een hoge lob. Tufteland is nu in balbezit. Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - FC Athletico 0:3

89e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Veljov passt de bal in één keer door. Ledermann rent richting de bal. Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek draait met de bal, schiet en ... Costabal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 66%, FC Athletico 34%.
Uruk`hai - FC Athletico 0:3