Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti dacic club
rin 1 Tactiek Mauru
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 58.1
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Srpon geeft de bal voor. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Raţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vishnevskij met een sublieme pass. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing passt de bal in één keer door. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Soarès passt de bal zonder na te denken. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:1

10e minuut.
Srpon rent richting de bal. Srpon geeft de bal voor. Musa kopt de bal weg. Adamiak rent richting de bal. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Motyka passt de bal in één keer door. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Motyka speelt de bal door. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa passt de bal in één keer door. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Musa rent richting de bal. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş onderschept slim de pass. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:2

32e minuut.
Motyka passt de bal in één keer door. Soarès probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing geeft een hoge lob. Musa krijgt zijn hoofd ertegen. Raţă bokst de bal weg. Adamiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:3

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vishnevskij geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adamiak springt en kopt de bal. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Musa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sze Wing kopt de bal weg. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Raicu ... Strafschop! Raicu krijgt een gele kaart. Adamiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Motyka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Raţă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 68%, dacic club 32%.
astra9maiploiesti - dacic club 0:3

49e minuut.
Soarès verovert de bal door een tackle van achteren. Soarès passt de bal met de wreef. Onciu speelt de bal door. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Soarès geeft de bal voor. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa onderschept slim de pass. Musa draait met de bal, schiet en ... Raţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:4

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorun met een snelle inworp. Sze Wing speelt de bal door. Gorun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Srpon de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sze Wing met een sublieme pass. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka passt de bal met de wreef. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:5

61e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka met een sublieme pass. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Musa probeert naar een medespeler te passen. Raicu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sze Wing neemt de hoekschop. Musa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Soarès rent richting de bal. Soarès geeft een hoge lob. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing passt de bal in één keer door. Motyka met een sublieme pass. Raţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:6

74e minuut.
Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka passt de bal zonder na te denken. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ... Raţă bokst de bal weg.

76e minuut.
Adamiak is nu in balbezit. Raicu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adamiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Motyka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Raţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:7

82e minuut.
Srpon passt de bal met de wreef. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka speelt de bal door. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:8

85e minuut.
Soarès passt de bal in één keer door. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Musa rent richting de bal. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Musa haalt uit met een fantastische trap. Raţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:9

87e minuut.
Klungelig pakt Železnik de bal. Železnik speelt de bal door. Motyka probeert naar een medespeler te passen. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peţeanu. Motyka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Železnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Musa maakt een snoekduik en kopt de bal. Raţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adamiak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - dacic club 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 64%, dacic club 36%.
astra9maiploiesti - dacic club 0:10