Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.L. 11 recolta
Let`s Go! Tactiek fulger
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 62.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


27e minuut.
Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Carmitru kopt de bal weg. Converso rent richting de bal. Feraru onderschept slim de pass. Feraru draait met de bal, schiet en ... Wrase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 51%, recolta 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.L. 11 - recolta 0:0

46e minuut.
Miklosik komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Smolarski de bal. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Baldt rent richting de bal. Baldt schiet op doel. Selymes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - recolta 0:1

60e minuut.
Câmpeanu rent richting de bal. Smolarski onderschept slim de pass. Domachowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domachowski krijgt een gele kaart. Smolarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Baldt neemt zijn aanloop. Selymes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - recolta 0:2

84e minuut.
Wrase met een sublieme pass. Rogoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kozicki zijn tegenspeler op de grond. Kozicki krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Converso speelt de bal door. Rosada geeft de bal voor. Câmpeanu is nu in balbezit. Baldt onderschept slim de pass. Baldt draait met de bal, schiet en ... Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Domachowski is nu in balbezit. Vaťouch onderschept slim de pass. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski draait met de bal, schiet en ... Selymes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - recolta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 49%, recolta 51%.
C.S.L. 11 - recolta 0:3