Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:15
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Vointa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FC Strug Iaslovat Mihailesti City
Normal Tactiek pupet
51% Balbezit 49%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Cavas passt de bal zonder na te denken. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau geeft de bal voor. Cakov rent richting de bal. Cakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gąsienica rent richting de bal. Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolau probeert naar een medespeler te passen. Palagyi heeft problemen om de bal te vangen. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Quang Thuận trapt de bal weg. Menescardi probeert naar een medespeler te passen. Palagyi rent richting de bal. Palagyi schiet op doel. Bot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - Mihailesti City 0:1

17e minuut.
Daar is Bizzetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakov is nu in balbezit. Cakov passt de bal zonder na te denken. Palagyi rent richting de bal. Palagyi draait met de bal, schiet en ... Bot bokst de bal weg.

41e minuut.
Iţic onderschept slim de pass. Iţic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bădiţă met een snelle inworp. Cakov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strug Iaslovat 77%, Mihailesti City 23%.
FC Strug Iaslovat - Mihailesti City 0:1

46e minuut.
Dulder komt het veld opgelopen. Cakov speelt de bal door. Dulder rent richting de bal. Gąsienica rent richting de bal. Dulder onderschept slim de pass. Dulder geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Menescardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menescardi passt de bal met de wreef. Daar is Quang Thuận, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski geeft de bal voor. Dulder speelt de bal door. Cakov rent richting de bal. Cakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădiţă met de inworp. Menescardi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Iţic rent richting de bal. Bădiţă geeft een lange en hoge pass. Bizzetti heeft problemen om de bal te vangen. Cakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov haalt uit met een fantastische trap. Bot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Bădiţă de bal onder controle te krijgen. Rebeque is nu in balbezit. Rebeque geeft een lange en hoge pass. Dulder kopt de bal weg. Cakov is nu in balbezit. Bot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavas met een sublieme pass. Fafelec heeft problemen om de bal te vangen. Fafelec probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Cakov is nu in balbezit. Cakov geeft een hoge lob. Quang Thuận verovert de bal door een tackle van achteren. Fafelec is nu in balbezit. Fafelec schiet op doel. Bot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strug Iaslovat 78%, Mihailesti City 22%.
FC Strug Iaslovat - Mihailesti City 0:1