Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viola 65 Timisoara Kosmo Team
piti Tactiek k352
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Gyurcsány speelt de bal door. Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal speelt de bal door. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Boloboc verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muito Bom neemt de hoekschop. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Fodor bokst de bal weg.

5e minuut.
Omdal is nu in balbezit. Omdal probeert naar een medespeler te passen. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov schiet op doel. Minh Khôi probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Boloboc speelt de bal door. Klungelig pakt Rozan de bal. Rozan geeft de bal voor. Cozzula rent richting de bal. Cozzula haalt uit met een fantastische trap. Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kukulski passt de bal in één keer door. Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal passt de bal in één keer door. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov haalt uit met een fantastische trap. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kukulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ološtiak speelt de bal door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinling rent richting de bal. Galuppi onderschept slim de pass. Galuppi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 0:1

25e minuut.
Boloboc geeft een lange en hoge pass. Galuppi rent richting de bal. Kámán verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 0:2

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozan met een snelle inworp. Cozzula is nu in balbezit. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Muito Bom met een sublieme pass. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Cozzula rent richting de bal. Cozzula haalt uit met een fantastische trap. Škorpik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 0:3

43e minuut.
Galuppi haalt uit met een fantastische trap. Kámán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rozan neemt de hoekschop. Galuppi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 0:4

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manni komt het veld opgelopen. Ponce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 53%, Kosmo Team 47%.
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 0:4

53e minuut.
Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány passt de bal in één keer door. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 1:4

54e minuut.
Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal geeft de bal voor. Minh Khôi kopt de bal weg. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Minh Khôi passt de bal in één keer door. Omdal rent richting de bal. Omdal met een sublieme pass. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov schiet op doel. Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mathieu geeft de bal voor. Ološtiak rent richting de bal. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni schiet op doel. Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Minh Khôi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petriş is nu in balbezit. Petriş geeft een lange en hoge pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salu heeft problemen om de bal te vangen. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tămâie is nu in balbezit. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány passt de bal met de wreef. Omdal geeft een hoge lob. Minh Khôi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Minh Khôi is nu in balbezit. Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tămâie is nu in balbezit. Tămâie geeft een hoge lob. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ološtiak is nu in balbezit. Manni verovert de bal door een tackle van achteren. Manni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Manni kopt de bal weg. Gyurcsány probeert de bal aan de voet te houden. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 48%, Kosmo Team 52%.
Viola 65 Timisoara - Kosmo Team 1:5