Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ambroziana F. C. Onesti
5.2.1.2 se stie Tactiek 3 ATT
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
36.5 gemiddelde waardering 64.8
goed Schieten briljant
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş passt de bal zonder na te denken. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:1

4e minuut.
Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal met de wreef. Negoescu probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jukica met een sublieme pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:2

11e minuut.
Yeditepe met een sublieme pass. Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński speelt de bal door. Črlenec rent richting de bal. Črlenec schiet op doel. Piruşca bokst de bal weg.

12e minuut.
Kopaniecki kopt de bal weg. Pytlasiński geeft een hoge lob. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:3

15e minuut.
Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Piruşca speelt de bal door. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Črlenec verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec geeft de bal voor. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel. Piruşca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:4

18e minuut.
Inworp. Cacciavillano met de inworp. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:5

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Črlenec speelt de bal door. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Vulpeş geeft een lange en hoge pass. Pytlasiński kopt de bal weg. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano geeft een lange en hoge pass. Bjørk springt en kopt de bal. Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jukica geeft de bal voor. Daar is Melaschenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoescu rent richting de bal. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:6

24e minuut.
Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński passt de bal zonder na te denken. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano geeft een hoge lob. Črlenec is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:7

30e minuut.
Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko probeert naar een medespeler te passen. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:8

31e minuut.
Silivaş geeft een hoge lob. Jukica kopt de bal weg. Daar is Melaschenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melaschenko geeft de bal voor. Bjørk maakt een snoekduik en kopt de bal. Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Piruşca met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec schiet op doel. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:9

34e minuut.
Bjørk rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Črlenec rent richting de bal. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano geeft de bal voor. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:10

37e minuut.
Bjørk speelt de bal door. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano passt de bal met de wreef. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Cacciavillano met een snelle inworp. Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cacciavillano met de inworp. Vulpeş rent richting de bal. Črlenec verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec schiet op doel. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:11

44e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica passt de bal zonder na te denken. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:12

44e minuut.
Căpăţână speelt de bal door. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 86%, F. C. Onesti 14%.
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:12

47e minuut.
Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko met een sublieme pass. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:13

50e minuut.
Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Dobrin rent richting de bal. Met opzet legt Grămadă zijn tegenspeler op de grond. Grămadă krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pytlasiński met een snelle inworp. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano geeft een hoge lob. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:14

56e minuut.
Derungs bereikt de bal nog maar net als eerste. Derungs probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Cacciavillano kopt de bal weg. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Piruşca bokst de bal weg. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica passt de bal in één keer door. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:15

62e minuut.
Melaschenko geeft de bal voor. Moşneguţu rent richting de bal. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ovidiu de bal. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Črlenec de bal. Jukica probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Piruşca met een harde bal richting middenveld. Inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pytlasiński geeft een hoge lob. Căpăţână probeert de bal aan de voet te houden. Ignatescu kopt de bal weg. Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Vulpeş geeft een lange en hoge pass. Pytlasiński kopt de bal weg. Yeditepe heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derungs heeft problemen om de bal te vangen. Derungs geeft een hoge lob. Bjørk rent richting de bal. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Piruşca bokst de bal weg.

74e minuut.
Jukica met een sublieme pass. Črlenec heeft problemen om de bal te vangen. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:16

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Idoraş met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano met een snelle inworp. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:17

86e minuut.
Ignatescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jukica met de inworp. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko schiet op doel. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Cacciavillano onderschept slim de pass. Cacciavillano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jukica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jukica geeft een lange en hoge pass. Črlenec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jukica met een snelle inworp. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:18

90e minuut.
Cacciavillano probeert naar een medespeler te passen. Bjørk rent richting de bal. Bjørk geeft de bal voor. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bjørk de bal onder controle te krijgen. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 85%, F. C. Onesti 15%.
Inter Ambroziana - F. C. Onesti 0:19