Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U1948 Arsenal
FCU 2 Tactiek 21 ant of
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 54.8
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Taymullah is nu in balbezit. Kothencz is nu in balbezit. Mangione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kothencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kothencz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. Skubic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - Arsenal 0:1

17e minuut.
Anastasia passt de bal met de wreef. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz geeft de bal voor. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Skubic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - Arsenal 0:2

28e minuut.
Büki rent richting de bal. Büki probeert naar een medespeler te passen. Kothencz rent richting de bal. Kothencz geeft een hoge lob. Snoeck is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - Arsenal 0:3

29e minuut.
Kuznetsov rent richting de bal. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki geeft een hoge lob. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Aladal heeft problemen om de bal te vangen. Aladal passt de bal in één keer door. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz geeft een hoge lob. Snoeck krijgt zijn hoofd ertegen. Skubic bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Kothencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taymullah is nu in balbezit. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. Mangione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skubic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Anastasia onderschept slim de pass. Anastasia met een sublieme pass. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki geeft de bal voor. Snoeck krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki passt de bal met de wreef. Snoeck rent richting de bal. Snoeck schiet op doel. Mangione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - Arsenal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 66%, Arsenal 34%.
F.C.U1948 - Arsenal 0:4

52e minuut.
Büki probeert naar een medespeler te passen. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Voskanyan onderschept slim de pass. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. Skubic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Büki rent richting de bal. Büki geeft een lange en hoge pass. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Spătariu rent richting de bal. Attia onderschept slim de pass. Anastasia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anastasia krijgt een gele kaart. Attia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Sayed komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - Arsenal 1:4

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cabanas niet meer kan verder spelen. Karaman komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Anastasia de bal. Anastasia geeft de bal voor. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - Arsenal 1:5

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Skubic niet meer kan verder spelen. Julin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 64%, Arsenal 36%.
F.C.U1948 - Arsenal 1:5