Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Efraim Übermacht
Training Tactiek angebot
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fernandès met een sublieme pass. Buscan is nu in balbezit. Buscan passt de bal zonder na te denken. Peña rent richting de bal. Peña draait met de bal, schiet en ... Rudeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Salviati is nu in balbezit. Salviati passt de bal zonder na te denken. Raposo met een sublieme pass. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:1

17e minuut.
Bolchiş speelt de bal door. Fleites rent richting de bal. Fleites passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu passt de bal met de wreef. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nyczko de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă draait met de bal, schiet en ... Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:2

32e minuut.
Inworp. Bolchiş met een snelle inworp. Fleites geeft een lange en hoge pass. Frăţilă krijgt zijn hoofd ertegen. Nyczko probeert de bal aan de voet te houden. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bolchiş met een snelle inworp. Fleites geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raposo de bal. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:3

43e minuut.
Fleites heeft problemen om de bal te vangen. Fleites geeft de bal voor. Klungelig pakt Negoiu de bal. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 68%, Übermacht 32%.
Efraim - Übermacht 0:3

47e minuut.
Fleites kopt de bal weg. Fernandès rent richting de bal. Tenu speelt de bal door. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fleites met een sublieme pass. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş passt de bal in één keer door. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:4

59e minuut.
Staniec probeert de bal aan de voet te houden. Buscan rent richting de bal. Staniec maakt een afschuwelijke overtreding. Staniec krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Fleites passt de bal zonder na te denken. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès begaat een overtreding. Fernandès krijgt een gele kaart. Frăţilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Holmes Otero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salviati bereikt de bal nog maar net als eerste. Salviati geeft een lange en hoge pass. Nyczko heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fleites speelt de bal door. Stanimirov probeert de bal aan de voet te houden. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:5

67e minuut.
El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nyczko de bal. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Holmes Otero is nu in balbezit. Salviati is nu in balbezit. Salviati geeft een hoge lob. Frăţilă krijgt zijn hoofd ertegen. Nyczko heeft problemen om de bal te vangen. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Fleites kopt de bal weg. Ontanaya López rent richting de bal. Bolchiş onderschept slim de pass. Bolchiş geeft een lange en hoge pass. Frăţilă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:6

77e minuut.
Staniec onderschept slim de pass. Fleites geeft de bal voor. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:7

79e minuut.
Fleites met een sublieme pass. Salviati heeft problemen om de bal te vangen. Salviati geeft een hoge lob. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:8

82e minuut.
Praszelik speelt de bal door. Fleites kopt de bal weg. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş geeft een lange en hoge pass. Frăţilă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Übermacht 0:9

84e minuut.
Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero passt de bal in één keer door. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă draait met de bal, schiet en ... Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc geeft een lange en hoge pass. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 74%, Übermacht 26%.
Efraim - Übermacht 0:9