Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Daredevils Siron
442 skw_v3 Tactiek 4-3-3-S
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Pańczyszyn passt de bal in één keer door. Balo is nu in balbezit. Balo probeert naar een medespeler te passen. Creangă is nu in balbezit. Creangă geeft de bal voor. Sideras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Piaba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Seidenreiter de bal onder controle te krijgen. Di Tuccio is nu in balbezit. Di Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Balo geeft een hoge lob. Mićović kopt de bal weg. Properzio heeft problemen om de bal te vangen. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski schiet op doel. Sideras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Seidenreiter geeft een hoge lob. Mićović is nu in balbezit. Mićović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polewczyk de bal. Polewczyk schiet op doel. Sideras bokst de bal weg.

30e minuut.
Balo geeft de bal voor. Rurkowski kopt de bal weg. Mićović is nu in balbezit. Mićović draait met de bal, schiet en ... Sideras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Properzio geeft de bal voor. Streit kopt de bal weg. Di Tuccio rent richting de bal. Di Tuccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 1:0

34e minuut.
Creangă kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szlagor met de inworp. Mićović is nu in balbezit. Mićović haalt uit met een fantastische trap. Sideras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mićović rent richting de bal. Mićović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Szlagor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mićović rent richting de bal. Mićović geeft de bal voor. Rurkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Sideras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Daredevils - Siron 1:1

41e minuut.
Creangă is nu in balbezit. Creangă speelt de bal door. Mićović met een sublieme pass. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Creangă is nu in balbezit. Piaba verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Creangă. Creangă krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bârzanu geeft de bal voor. Di Tuccio kopt de bal weg. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana schiet op doel. Copită probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Busoiu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 60%, Siron 40%.
The Daredevils - Siron 2:1

48e minuut.
Mićović is nu in balbezit. Mićović passt de bal met de wreef. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. Pańczyszyn probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sideras trapt de bal weg van het doel. Creangă rent richting de bal. Herisz begaat een overtreding. Herisz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Streit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Herisz kopt de bal weg. Di Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 3:1

62e minuut.
Streit rent richting de bal. Balo onderschept slim de pass. Balo geeft een lange en hoge pass. Mićović rent richting de bal. Mićović geeft de bal voor. Sideras bokst de bal weg.

66e minuut.
Mićović rent richting de bal. Mićović speelt de bal door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Siron 3:2

71e minuut.
Triana met een sublieme pass. Herisz rent richting de bal. Herisz speelt de bal door. Di Tuccio rent richting de bal. Di Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sejdić komt het veld opgelopen. Van den Branden komt het veld opgelopen. Dobiáš komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Valerie geeft de bal voor. Szlagor kopt de bal weg. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dobiáš kopt de bal weg. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden onderschept slim de pass. Mićović is nu in balbezit. Mićović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 56%, Siron 44%.
The Daredevils - Siron 3:2