Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fyla F.C. FC Dynamo
1 Tactiek tct-new
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 60.4
average Schieten outstanding
average Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Roussey onderschept slim de pass. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken speelt de bal door. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:1

4e minuut.
Roussey is nu in balbezit. Roussey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maltritz de bal. Maltritz schiet op doel. Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:2

10e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Korkulionis met een sublieme pass. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Caramarin heeft problemen om de bal te vangen. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis met een sublieme pass. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Araba is nu in balbezit. Diken verovert de bal door een tackle van achteren. Diken passt de bal zonder na te denken. Roussey is nu in balbezit. Roussey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolovan met de inworp. Maltritz geeft een hoge lob. Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Maltritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hart probeert naar een medespeler te passen. Szmidt heeft problemen om de bal te vangen. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nánási kopt de bal weg. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:3

27e minuut.
Caramarin passt de bal in één keer door. Araba rent richting de bal. Diken speelt de bal door. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz haalt uit met een fantastische trap. Maessen bokst de bal weg.

33e minuut.
Naas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seragnoli met een snelle inworp. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Maltritz is nu in balbezit. Szmidt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maltritz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Diken neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:4

36e minuut.
Seragnoli passt de bal in één keer door. Diken is nu in balbezit. Diken passt de bal in één keer door. Roussey is nu in balbezit. Roussey haalt uit met een fantastische trap. Maessen bokst de bal weg.

40e minuut.
Naas onderschept slim de pass. Diken onderschept slim de pass. Diken passt de bal met de wreef. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Korkulionis passt de bal zonder na te denken. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill geeft een lange en hoge pass. Seragnoli kan de bal niet met de borst controleren. Seragnoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
O`Neill probeert naar een medespeler te passen. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin rent richting de bal. Seragnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Seragnoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken onderschept slim de pass. Diken speelt de bal door. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey draait met de bal, schiet en ... Maessen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fyla F.C. 82%, FC Dynamo 18%.
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:4

48e minuut.
Roussey is nu in balbezit. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken passt de bal zonder na te denken. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu geeft een hoge lob. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz geeft een hoge lob. Roussey springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Araba geeft een lange en hoge pass. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur geeft een hoge lob. Roussey rent richting de bal. Roussey schiet op doel. Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Holca rent richting de bal. Holca geeft de bal voor. Klungelig pakt Hart de bal. Maltritz rent richting de bal. Maltritz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Daar is Korkulionis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkulionis geeft de bal voor. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey draait met de bal, schiet en ... Maessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:5

62e minuut.
O`Neill geeft een hoge lob. Roussey kopt de bal weg. Szmidt heeft problemen om de bal te vangen. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Korkulionis met een sublieme pass. Roussey rent richting de bal. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:6

70e minuut.
Korkulionis onderschept slim de pass. Arzu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korkulionis. Korkulionis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin passt de bal met de wreef. Diken probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maltritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltritz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Nánási geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seragnoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ustaoğlu geeft een lange en hoge pass. Maltritz probeert de bal aan de voet te houden. Bucur geeft de bal voor. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:7

86e minuut.
Holca met een sublieme pass. Korkulionis rent richting de bal. Korkulionis passt de bal zonder na te denken. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz schiet op doel. Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Diken met een sublieme pass. Roussey is nu in balbezit. Roussey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maltritz de bal. Maltritz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fyla F.C. 76%, FC Dynamo 24%.
Fyla F.C. - FC Dynamo 0:7