Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajime Pamfletarii Oropsiti
2.2.1.4 Tactiek trilulilu
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Cãrbunaru is nu in balbezit. Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft een hoge lob. Mamrot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Pamfletarii Oropsiti 0:1

10e minuut.
Bogdanowicz geeft de bal voor. Pádár heeft problemen om de bal te vangen. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajime - Pamfletarii Oropsiti 1:1

12e minuut.
Guadarrama passt de bal in één keer door. Bruneau rent richting de bal. Frusina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frusina krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bruneau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Contreras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guadarrama krijgt zijn hoofd ertegen. Broniarek kopt de bal weg. Beraldo probeert de bal met de borst te controleren. Beraldo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Frusina kopt de bal weg. Marinov controleert de bal met de borst. Marinov geeft een hoge lob. Canthelou rent richting de bal. Canthelou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras speelt de bal door. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Guadarrama rent richting de bal. Broniarek rent richting de bal. Guadarrama onderschept slim de pass. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Pamfletarii Oropsiti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 63%, Pamfletarii Oropsiti 37%.
Hajime - Pamfletarii Oropsiti 1:2

52e minuut.
Vadeş is nu in balbezit. Vadeş geeft de bal voor. Frusina kopt de bal weg. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Dorobanţu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beraldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamrot rent richting de bal. Mamrot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. Canthelou is nu in balbezit. Contreras rent richting de bal. Canthelou verovert de bal door een tackle van achteren. Canthelou geeft een hoge lob. Paal! Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajime - Pamfletarii Oropsiti 2:2

63e minuut.
Pádár met een sublieme pass. Bogdanowicz met een sublieme pass. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ... Mârzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruneau geeft de bal voor. Tarazona is nu in balbezit. Tarazona passt de bal zonder na te denken. Jurietti geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Guadarrama de bal. Guadarrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Pamfletarii Oropsiti 2:3

73e minuut.
Tarazona met een sublieme pass. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti passt de bal zonder na te denken. Beraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldo draait met de bal, schiet en ... Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras met een sublieme pass. Bruneau rent richting de bal. Bruneau geeft een lange en hoge pass. Guadarrama maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 58%, Pamfletarii Oropsiti 42%.
Hajime - Pamfletarii Oropsiti 2:3