Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIHAESTI Furtuna
forma Tactiek super
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 58.4
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kretz speelt de bal door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte passt de bal in één keer door. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte speelt de bal door. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic schiet op doel. Paraschiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Leal Musa is nu in balbezit. Dolgetta verovert de bal door een tackle van achteren. Törker rent richting de bal. Dolgetta onderschept slim de pass. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Martínez Pujalte met een snelle inworp. Palichleb is nu in balbezit. Kretz verovert de bal door een tackle van achteren. Kretz geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu springt en kopt de bal. Paraschiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panic maakt een snoekduik en kopt de bal. Paraschiv bokst de bal weg.

9e minuut.
Yolçuyev controleert de bal met de borst. Yolçuyev met een sublieme pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Palichleb is nu in balbezit. Kretz verovert de bal door een tackle van achteren. Kretz speelt de bal door. Daar is Panic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panic haalt uit met een fantastische trap. Paraschiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labus verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez Pujalte zal de hoekschop nemen. Panic springt en kopt de bal. Paraschiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski met een sublieme pass. Boragni speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kretz passt de bal met de wreef. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte geeft de bal voor. Panic krijgt zijn hoofd ertegen. Paraschiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Palichleb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kretz. Palichleb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mesa met een snel genomen vrije trap. Yolçuyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 53%, Furtuna 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MIHAESTI - Furtuna 0:0

49e minuut.
Törker speelt de bal door. Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal met de wreef. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev haalt uit met een fantastische trap. Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Szulakowski de bal. Kretz is nu in balbezit. Palichleb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palichleb krijgt een gele kaart. Kretz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abächerli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martínez Pujalte kopt de bal weg. Kretz is nu in balbezit. Kretz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Misiewicz de bal. Palichleb verovert de bal door een tackle van achteren. Palichleb speelt de bal door. Yolçuyev rent richting de bal. Yolçuyev schiet op doel. Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Daar is Dolgetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Boragni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esnal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev rent richting de bal. Esnal verovert de bal door een tackle van achteren. Esnal geeft een lange en hoge pass. Panic springt en kopt de bal. Paraschiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Radzimski is nu in balbezit. Radzimski geeft de bal voor. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Paraschiv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - Furtuna 0:1

82e minuut.
Leal Musa onderschept slim de pass. Leal Musa geeft de bal voor. Labus heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Törker bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker geeft een hoge lob. Misiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Pujalte met een snelle inworp. Kretz heeft problemen om de bal te vangen. Kretz geeft de bal voor. Dragomirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - Furtuna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 62%, Furtuna 38%.
FC MIHAESTI - Furtuna 0:2