Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam F.C.Háromszėk
cristinew Tactiek zs433
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.9 gemiddelde waardering 49.1
zwak Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică probeert naar een medespeler te passen. Novi met een sublieme pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:1

6e minuut.
Novi passt de bal zonder na te denken. Nosov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Teodosiu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ciubuc geeft een hoge lob. Kammerer is nu in balbezit. Novi onderschept slim de pass. Novi geeft een lange en hoge pass. Kadúk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:2

12e minuut.
Dobrin geeft de bal voor. Inworp. Novi met een snelle inworp. Klungelig pakt Szarka de bal. Szarka geeft een lange en hoge pass. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bilotto geeft de bal voor. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Nosov kopt de bal weg. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc geeft de bal voor. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:3

18e minuut.
Kammerer is nu in balbezit. Novi onderschept slim de pass. Novi speelt de bal door. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello schiet op doel. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:4

21e minuut.
Szarka rent richting de bal. Szarka met een sublieme pass. Nosov is nu in balbezit. Nosov draait met de bal, schiet en ... Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:5

29e minuut.
Boiangiu trapt de bal weg. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică met een sublieme pass. Szarka is nu in balbezit. Szarka geeft een hoge lob. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Novi probeert naar een medespeler te passen. Macchiavello heeft problemen om de bal te vangen. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Teodosiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:6

38e minuut.
Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov verovert de bal door een tackle van achteren. Nosov passt de bal zonder na te denken. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:7

40e minuut.
Nae is nu in balbezit. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi speelt de bal door. Klungelig pakt Macchiavello de bal. Macchiavello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boiangiu met een harde bal richting middenveld. Szarka kopt de bal weg. Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:8

42e minuut.
Manolache heeft problemen om de bal te vangen. Novi rent richting de bal. Novi passt de bal met de wreef. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szarka is nu in balbezit. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Kadúk rent richting de bal. Kadúk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 76%, F.C.Háromszėk 24%.
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:8

49e minuut.
Novi speelt de bal door. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Nosov rent richting de bal. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Dobrin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boiangiu speelt de bal door. Szarka kopt de bal weg. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Bilotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilotto geeft een lange en hoge pass. Kadúk rent richting de bal. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bilotto met een sublieme pass. Szarka met een sublieme pass. Nosov is nu in balbezit. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:9

54e minuut.
Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Daar is Novi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novi geeft een lange en hoge pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello schiet op doel. Boiangiu bokst de bal weg. Klungelig pakt Kadúk de bal. Kadúk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:10

57e minuut.
Manolache met een sublieme pass. Kammerer rent richting de bal. Nosov onderschept slim de pass. Nosov draait met de bal, schiet en ... Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:11

59e minuut.
Nosov geeft een hoge lob. Mâlcu onderschept slim de pass. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk geeft een hoge lob. Macchiavello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:12

61e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka geeft de bal voor. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk schiet op doel. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:13

62e minuut.
Szarka rent richting de bal. Szarka geeft de bal voor. Kadúk kopt de bal weg. Nosov probeert de bal met de borst te controleren. Nosov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:14

67e minuut.
Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Ciubuc geeft een hoge lob. Dobrin heeft problemen om de bal te vangen. Nosov rent richting de bal. Nosov draait met de bal, schiet en ... Boiangiu bokst de bal weg.

69e minuut.
Nosov passt de bal in één keer door. Novi met een sublieme pass. Klungelig pakt Marian de bal. Nosov rent richting de bal. Nosov schiet op doel. Boiangiu bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Nosov de bal. Nosov passt de bal zonder na te denken. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:15

81e minuut.
Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Mâlcu probeert de bal met de borst te controleren. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:16

83e minuut.
Milică rent richting de bal. Milică geeft een hoge lob. Nosov is nu in balbezit. Nosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:17

89e minuut.
Novi kopt de bal weg. Marian rent richting de bal. Marian geeft een lange en hoge pass. Nosov is nu in balbezit. Nosov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nosov is nu in balbezit. Nosov geeft een lange en hoge pass. Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 84%, F.C.Háromszėk 16%.
CristiBestTeam - F.C.Háromszėk 0:18