Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bum DACIADA
refacuta st Tactiek IV.WW2
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 60.1
good Schieten outstanding
solid Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Onciu passt de bal met de wreef. Secară rent richting de bal. Secară geeft een lange en hoge pass. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Geană speelt de bal door. Ene is nu in balbezit. Ene probeert naar een medespeler te passen. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - DACIADA 0:1

6e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Secară rent richting de bal. Secară passt de bal in één keer door. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Terraza probeert naar een medespeler te passen. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vargalui de bal onder controle te krijgen. Budzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - DACIADA 0:2

15e minuut.
Budzyński met een harde bal richting middenveld. Chwietkiewicz kopt de bal weg. Grecu geeft een hoge lob. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Geană geeft een hoge lob. Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasu rent richting de bal. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Budzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vargalui verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Secară geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fiorente geeft de bal voor. Ene rent richting de bal. Kubančík probeert naar een medespeler te passen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene draait met de bal, schiet en ... Budzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Geană passt de bal in één keer door. Onciu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nănescu de bal. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Budzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een hoge lob. Vargalui rent richting de bal. Ene onderschept slim de pass. Ene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - DACIADA 0:3

23e minuut.
Grecu met een sublieme pass. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană passt de bal zonder na te denken. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chwietkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doboş de bal. Debono speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doboş speelt de bal door. Grecu is nu in balbezit. Dávila maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dávila naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu passt de bal met de wreef. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
De la Guarda met een sublieme pass. Klungelig pakt Nănescu de bal. Hâmpu begaat een overtreding. Hâmpu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Budzyński met een sublieme pass. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onciu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hasu kopt de bal weg. Onciu is nu in balbezit. Onciu passt de bal met de wreef. Daar is Secară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secară geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Gombrowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 70%, DACIADA 30%.
FC Bum - DACIADA 0:3

49e minuut.
Hâmpu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secară zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Secară probeert naar een medespeler te passen. Onciu geeft de bal voor. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Geană rent richting de bal. Geană met een sublieme pass. Grecu is nu in balbezit. Grecu passt de bal in één keer door. Onciu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doboş kopt de bal weg. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Nănescu rent richting de bal. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Terraza passt de bal met de wreef. De la Guarda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz bokst de bal weg. Daar is Vargalui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terraza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Terraza kan niet meer verder spelen. Dobre komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu passt de bal met de wreef. Geană is nu in balbezit. Geană geeft de bal voor. Ene krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doboş kopt de bal weg. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu passt de bal met de wreef. Nănescu rent richting de bal. Nănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 74%, DACIADA 26%.
FC Bum - DACIADA 0:3