Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi Winner Spirit
EXTRA Tactiek WS3
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 28
7 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten brilliant
solid Passen very good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Trimarco onderschept slim de pass. Trimarco geeft een lange en hoge pass. Gloor is nu in balbezit. Gloor schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Winner Spirit 0:1

12e minuut.
Lara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger passt de bal in één keer door. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević draait met de bal, schiet en ... Gisbert bokst de bal weg.

14e minuut.
Lopičević is nu in balbezit. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza geeft een lange en hoge pass. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Athanatos de bal onder controle te krijgen. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger rent richting de bal. Yuexi onderschept slim de pass. Yuexi schiet op doel. Sanabria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roοney onderschept slim de pass. Roοney passt de bal in één keer door. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Foszt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fydrych neemt vlug de vrije trap. Burduşel probeert de bal aan de voet te houden. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grgat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević geeft een lange en hoge pass. Lara kopt de bal weg. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević draait met de bal, schiet en ... Gisbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lopičević geeft de bal voor. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Fistanlı rent richting de bal. Fistanlı geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Sturdza verovert de bal door een tackle van achteren. Sturdza passt de bal zonder na te denken. Daar is Lopičević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopičević schiet op doel. Gisbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Trimarco rent richting de bal. Trimarco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grgat de bal. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nano passt de bal zonder na te denken. Söllinger rent richting de bal. Söllinger passt de bal zonder na te denken. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević draait met de bal, schiet en ... Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Foszt passt de bal met de wreef. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger speelt de bal door. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević draait met de bal, schiet en ... Gisbert bokst de bal weg. Lara is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 75%, Winner Spirit 25%.
Politehnica Iasi - Winner Spirit 0:1

47e minuut.
Mendiola geeft de bal voor. Taylor rent richting de bal. Taylor geeft een lange en hoge pass. Foszt is nu in balbezit. Foszt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Oană heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Fistanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gloor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gisbert bokst de bal weg.

51e minuut.
Lopičević rent richting de bal. Lopičević schiet op doel. Daar is Grgat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söllinger geeft een hoge lob. Gloor springt en kopt de bal. Paal!

54e minuut.
Mendiola onderschept slim de pass. Gloor is nu in balbezit. Foszt rent richting de bal. Foszt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Winner Spirit 0:2

55e minuut.
Lopičević kopt de bal weg. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger geeft de bal voor. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević schiet op doel. Gisbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt onderschept slim de pass. Foszt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lopičević de bal. Lopičević schiet op doel. Gisbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Trimarco is nu in balbezit. Trimarco passt de bal met de wreef. Söllinger met een sublieme pass. Gloor rent richting de bal. Gloor draait met de bal, schiet en ... Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Fistanlı is nu in balbezit. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı begaat een overtreding. Oană raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Yuexi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Athanatos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yuexi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Winner Spirit 1:2

71e minuut.
Foszt is nu in balbezit. Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt onderschept slim de pass. Foszt schiet op doel. Gisbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Winner Spirit 1:3

73e minuut.
Söllinger geeft de bal voor. Lopičević rent richting de bal. Lopičević passt de bal met de wreef. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt schiet op doel. Gisbert bokst de bal weg. Klungelig pakt Lara de bal. Gisbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Roοney passt de bal in één keer door. Söllinger is nu in balbezit. Met opzet legt Grgat zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grgat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grgat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Söllinger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Söllinger kan niet meer verder spelen. Manolescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Fydrych passt de bal zonder na te denken. Sturdza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lopičević. Lopičević krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Nano is nu in balbezit. Oană schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nano raakt geblesseerd tijdens het duel. Roοney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lopičević kopt de bal weg. Klungelig pakt Burduşel de bal. Gloor rent richting de bal. Gloor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gloor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara begaat een overtreding. Gloor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roοney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foszt springt en kopt de bal. Gisbert bokst de bal weg. Klungelig pakt Gloor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Oană passt de bal in één keer door. Roοney rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Athanatos. Athanatos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 67%, Winner Spirit 33%.
Politehnica Iasi - Winner Spirit 1:3