Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi FC Yety
4222 Tactiek 1978
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu passt de bal in één keer door. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă bokst de bal weg.

6e minuut.
Opriş kopt de bal weg. Şerbănescu is nu in balbezit. Şerbănescu speelt de bal door. Fasola is nu in balbezit. Fasola haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă bokst de bal weg.

16e minuut.
Berdović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdović passt de bal met de wreef. Wijnhard met een sublieme pass. Prusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Şerbănescu met de inworp. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard geeft een hoge lob. Fasola springt en kopt de bal. Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı passt de bal in één keer door. Berdović probeert naar een medespeler te passen. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kiersgaard probeert naar een medespeler te passen. Fasola heeft problemen om de bal te vangen. Şerbănescu met een sublieme pass. Fasola is nu in balbezit. Fasola draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă bokst de bal weg. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Năftănăilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Kiersgaard kopt de bal weg. Fasola rent richting de bal. Şerbănescu is nu in balbezit. Şerbănescu haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - FC Yety 0:1

38e minuut.
Fasola kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kalkowski de bal onder controle te krijgen. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - FC Yety 0:2

40e minuut.
Rusoiu geeft de bal voor. Kiersgaard probeert naar een medespeler te passen. Fasola is nu in balbezit. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 63%, FC Yety 37%.
Tepro Iasi - FC Yety 0:2

53e minuut.
Randa is nu in balbezit. Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bursuc rent richting de bal. Kalkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bursuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Şerbănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fasola rent richting de bal. Fasola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Prusek probeert naar een medespeler te passen. Balıkçı rent richting de bal. Met opzet legt Randa zijn tegenspeler op de grond. Balıkçı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Bursuc draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Năftănăilă trapt de bal weg. Şerbănescu kopt de bal weg. Opriş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu passt de bal in één keer door. Opriş met een sublieme pass. Fasola heeft problemen om de bal te vangen. Fasola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Balıkçı passt de bal met de wreef. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck geeft een hoge lob. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fasola rent richting de bal. Prodanov rent richting de bal. Prodanov passt de bal met de wreef. Fasola rent richting de bal. Fasola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opriş met de inworp. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Bursuc krijgt zijn hoofd ertegen. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 47%, FC Yety 53%.
Tepro Iasi - FC Yety 0:2