Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Blue Lions SKY-is-the-LIMIT
test Tactiek 2024-2025
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 55.9
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski passt de bal zonder na te denken. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun speelt de bal door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een hoge lob. Caramitru springt en kopt de bal. Lalovac bokst de bal weg. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Lalovac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Merjanovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

8e minuut.
Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski geeft een hoge lob. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Langowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:1

10e minuut.
Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru speelt de bal door. Langowski rent richting de bal. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:2

12e minuut.
Łukasik rent richting de bal. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Codrescu geeft de bal voor. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een hoge lob. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merjanovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:3

19e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello speelt de bal door. Crăciun geeft een hoge lob. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:4

24e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Merjanovič de bal. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:5

27e minuut.
Langowski rent richting de bal. Caramitru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merjanovič. Caramitru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Langowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft de bal voor. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen. Lalovac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:6

30e minuut.
Merjanovič heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelenidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caramitru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Lalovac bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Crăciun kopt de bal weg. Łukasik heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu speelt de bal door. Langowski is nu in balbezit. Langowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel. Lalovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Codrescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:7

36e minuut.
Crăciun geeft de bal voor. Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski onderschept slim de pass. Langowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:8

38e minuut.
Langowski onderschept slim de pass. Lustrinelli onderschept slim de pass. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski geeft een lange en hoge pass. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Codrescu met een snelle inworp. Crăciun geeft de bal voor. Lustrinelli kopt de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trincea onderschept slim de pass. Trincea geeft een hoge lob. Langowski rent richting de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 82%, SKY-is-the-LIMIT 18%.
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:9

47e minuut.
Gelenidze geeft de bal voor. Trincea geeft een lange en hoge pass. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Lalovac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu passt de bal met de wreef. Bello is nu in balbezit. Caramitru onderschept slim de pass. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:10

64e minuut.
Oportunista maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barredo heeft problemen om de bal te vangen. Gelenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barredo passt de bal zonder na te denken. Birlea rent richting de bal. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft een hoge lob. Caramitru rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lalovac trapt de bal weg van het doel. Abdel Fatah kopt de bal weg. Codrescu geeft een hoge lob. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lustrinelli geeft de bal voor. Biancardi rent richting de bal. Sułkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sułkowski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Merjanovič heeft problemen om de bal te vangen. Langowski rent richting de bal. Langowski passt de bal met de wreef. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Lalovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Langowski rent richting de bal. Langowski passt de bal zonder na te denken. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Lalovac bokst de bal weg.

85e minuut.
Caramitru passt de bal in één keer door. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft de bal voor. Langowski krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Merjanovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 76%, SKY-is-the-LIMIT 24%.
F.C. Blue Lions - SKY-is-the-LIMIT 0:10