Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Crivina Diamo
4-4-2 Tactiek Duras
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.1 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


10e minuut.
Zárraga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haluza met een snelle inworp. Patka met een sublieme pass. Ramaglie geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ramaglie onderschept slim de pass. Cruzeirense rent richting de bal. Ramaglie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramaglie krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Purcărea geeft de bal voor. Inworp. Haluza met een snelle inworp. Patka geeft de bal voor. Eftene springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - Diamo 0:1

20e minuut.
Wilkoszewski probeert de bal met de borst te controleren. Ovečkin met een sublieme pass. Patka rent richting de bal. Patka geeft de bal voor. Eftene springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cruzeirense rent richting de bal. Ramaglie onderschept slim de pass. Ramaglie passt de bal met de wreef. Ovečkin is nu in balbezit. Ovečkin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ovečkin onderschept slim de pass. Ovečkin geeft een hoge lob. Dejerfy kopt de bal weg. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - Diamo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Crivina 63%, Diamo 37%.
FC Viitorul Crivina - Diamo 0:2

54e minuut.
Zárraga kopt de bal weg. Patka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejerfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejerfy haalt uit met een fantastische trap. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Eftene rent richting de bal. Ramaglie is nu in balbezit. Purcărea onderschept slim de pass. Eftene onderschept slim de pass. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Posada passt de bal zonder na te denken. Ovečkin rent richting de bal. Ovečkin passt de bal met de wreef. Eftene is nu in balbezit. Eftene draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zárraga probeert naar een medespeler te passen. Ramaglie rent richting de bal. Ramaglie haalt uit met een fantastische trap. Eftene probeert de bal aan de voet te houden. Belkıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - Diamo 0:3

77e minuut.
Ovečkin met de inworp. Rey is nu in balbezit. Ramaglie onderschept slim de pass. Ramaglie geeft een hoge lob. Dejerfy rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejerfy rent richting de bal. Dejerfy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Crivina 64%, Diamo 36%.
FC Viitorul Crivina - Diamo 0:3