Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF RomerOne cucuruzul iasi
ro Tactiek 2020
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 63
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Paroubek is nu in balbezit. Paroubek passt de bal in één keer door. Reino met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Prazeres passt de bal met de wreef. Paroubek is nu in balbezit. Paroubek passt de bal met de wreef. Reino rent richting de bal. Reino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - cucuruzul iasi 0:1

16e minuut.
Prazeres is nu in balbezit. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li passt de bal in één keer door. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Stokowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec geeft een hoge lob. Daar is Stier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reino is nu in balbezit. Reino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paroubek is nu in balbezit. Krauledat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paroubek raakt geblesseerd tijdens het duel. Stokowiec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Reino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - cucuruzul iasi 0:2

38e minuut.
Reino onderschept slim de pass. Reino passt de bal met de wreef. Stier onderschept slim de pass. Zancu geeft een lange en hoge pass. Estrada kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF RomerOne 66%, cucuruzul iasi 34%.
CF RomerOne - cucuruzul iasi 0:2

47e minuut.
Bede geeft een lange en hoge pass. Daar is Stokowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec geeft een hoge lob. Reino is nu in balbezit. Reino haalt uit met een fantastische trap. Spizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Inworp. Torje komt het veld opgelopen. Sirotić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Spizzi bokst de bal weg.

56e minuut.
Petrecca geeft een lange en hoge pass. Reino rent richting de bal. Petrecca maakt een afschuwelijke overtreding. Petrecca krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Zancu kopt de bal weg. Sirotić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krushkov. Krushkov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estrada stond buitenspel. Madziar komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec passt de bal in één keer door. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mieśko is nu in balbezit. Cruz Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Filho speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Paroubek met een sublieme pass. Klungelig pakt Estrada de bal. Stier rent richting de bal. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bedoya komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paroubek onderschept slim de pass. Paroubek passt de bal met de wreef. Petrecca rent richting de bal. Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Reino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
dos Santos Silva passt de bal met de wreef. Paroubek is nu in balbezit. Paroubek passt de bal in één keer door. Reino rent richting de bal. Reino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - cucuruzul iasi 0:3

77e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu onderschept slim de pass. Zancu passt de bal in één keer door. Reino rent richting de bal. Reino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Mateescu de bal. Mateescu met een sublieme pass. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar draait met de bal, schiet en ... Menéndez Erimia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - cucuruzul iasi 1:3

82e minuut.
Prazeres rent richting de bal. Mateescu rent richting de bal. Mateescu speelt de bal door. Madziar rent richting de bal. Madziar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF RomerOne 63%, cucuruzul iasi 37%.
CF RomerOne - cucuruzul iasi 1:3