Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
+- adrianos@club
4 1 3 2 Tactiek Aditionala 2
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
3 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Polakiewicz is nu in balbezit. Polakiewicz met een sublieme pass. Bjørsvik rent richting de bal. Domachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Yarovenko bokst de bal weg.

19e minuut.
Domachowski rent richting de bal. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec geeft een lange en hoge pass. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Karageorgiev verovert de bal door een tackle van achteren. Karageorgiev geeft een lange en hoge pass. Krzywy speelt de bal door. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Való probeert naar een medespeler te passen. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Curtis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Curtis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Curtis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Való onderschept slim de pass. Való probeert naar een medespeler te passen. Krzywy probeert naar een medespeler te passen. Belfour rent richting de bal. Belfour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Kędzior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgrowiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gökkentli met een snel genomen vrije trap. Kędzior probeert de bal met de borst te controleren. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De Boeck passt de bal zonder na te denken. Eduard rent richting de bal. Eduard geeft de bal voor. Polakiewicz rent richting de bal. Polakiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Węgrowiec kopt de bal weg. Domachowski rent richting de bal. Bjørsvik speelt de bal door. Domachowski rent richting de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Yarovenko bokst de bal weg.

45e minuut.
Krzywy rent richting de bal. Krzywy passt de bal met de wreef. Belfour rent richting de bal. Belfour schiet op doel. Filippini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
+- - adrianos@club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 37%, adrianos@club 63%.
+- - adrianos@club 1:0

48e minuut.
Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Domachowski passt de bal in één keer door. Polakiewicz is nu in balbezit. Polakiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Yarovenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Krzywy rent richting de bal. Való is nu in balbezit. Való met een sublieme pass. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Krzywy speelt de bal door. Belfour rent richting de bal. Met opzet legt Vilacha zijn tegenspeler op de grond. Vilacha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Belfour raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Való neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik geeft de bal voor. Bobadilla kopt de bal weg. Belfour probeert de bal met de borst te controleren. Belfour schiet op doel. Filippini bokst de bal weg.

62e minuut.
Krzywy passt de bal zonder na te denken. Eduard onderschept slim de pass. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Belfour is nu in balbezit. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Filippini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bjørsvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galstyan geeft een lange en hoge pass. Bobadilla rent richting de bal. Belfour rent richting de bal. Belfour schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Polakiewicz met een sublieme pass. Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec speelt de bal door. Domachowski heeft problemen om de bal te vangen. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Belfour kopt de bal weg. Klungelig pakt Galstyan de bal. Galstyan geeft een hoge lob. Krzywy is nu in balbezit. Krzywy schiet op doel. Filippini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belfour is nu in balbezit. Belfour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
+- - adrianos@club 2:0

74e minuut.
Radnai met een sublieme pass. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy met een sublieme pass. Klungelig pakt Belfour de bal. Belfour schiet op doel. Filippini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec passt de bal in één keer door. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
+- - adrianos@club 2:1

76e minuut.
Athmani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Radnai passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Marcotti de bal onder controle te krijgen. Belfour rent richting de bal. Belfour draait met de bal, schiet en ... Filippini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - adrianos@club 3:1

87e minuut.
Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. Belfour is nu in balbezit. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Filippini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - adrianos@club 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 26%, adrianos@club 74%.
+- - adrianos@club 4:1