Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dorienii avantatu
antrenam Tactiek 541_m
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 44
poor Schieten very good
poor Passen good
adequate Verdedigen average


17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kranjčar zal de hoekschop nemen. Mini maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Barcă de bal. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - avantatu 0:1

23e minuut.
Rozumek is nu in balbezit. Abbatecola onderschept slim de pass. Abbatecola passt de bal zonder na te denken. Musella rent richting de bal. Musella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Abbatecola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbatecola. Abbatecola krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lamillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maftei. Lamillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teodoru met een snel genomen vrije trap. Musella maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Mini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mini geeft een hoge lob. Barcă kopt de bal weg. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - avantatu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorienii 67%, avantatu 33%.
dorienii - avantatu 0:2

51e minuut.
Baldoli geeft een hoge lob. Mini kopt de bal weg. Musella heeft problemen om de bal te vangen. Mini rent richting de bal. Mini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - avantatu 0:3

52e minuut.
Maftei speelt de bal door. Klungelig pakt Vitomir de bal. Vitomir passt de bal met de wreef. Mini rent richting de bal. Mini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rozumek met de inworp. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musella krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Barcă heeft problemen om de bal te vangen. Mini rent richting de bal. Mini passt de bal met de wreef. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Baldoli de bal. Met opzet legt Končík zijn tegenspeler op de grond. Baldoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dowgiałło komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorienii 58%, avantatu 42%.
dorienii - avantatu 0:3