Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Arad UniversitateaCraiova
test Tactiek Univ.1
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen solid


22e minuut.
Inhauser onderschept slim de pass. Inhauser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabral de bal. Horno rent richting de bal. Horno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral onderschept slim de pass. Cabral met een sublieme pass. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra haalt uit met een fantastische trap. Bugała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Krölin met een sublieme pass. Basterra rent richting de bal. Basterra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabral de bal. Cabral draait met de bal, schiet en ... Bugała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 73%, UniversitateaCraiova 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Arad - UniversitateaCraiova 0:0

58e minuut.
Lovin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić met een sublieme pass. Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser passt de bal in één keer door. Cabral rent richting de bal. Cabral draait met de bal, schiet en ... Sharpe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stojnić rent richting de bal. Stojnić probeert naar een medespeler te passen. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Bugała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - UniversitateaCraiova 0:1

72e minuut.
Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horno is nu in balbezit. Véliz onderschept slim de pass. Cabral onderschept slim de pass. Cabral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Horvat passt de bal in één keer door. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić begaat een overtreding. Stojnić krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pungă de bal. Stojnić rent richting de bal. Stojnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 74%, UniversitateaCraiova 26%.
United Arad - UniversitateaCraiova 0:1