Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc recolta Lotus Oradea
renovare Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten very good
average Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Husin passt de bal met de wreef. Zárate is nu in balbezit. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Caterincă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włocki met een snelle inworp. Husin rent richting de bal. Husin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Iscru controleert de bal met de borst. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iscru zijn tegenspeler op de grond. Iscru krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Constantin kopt de bal weg. Tomoşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Włocki rent richting de bal. Włocki geeft een hoge lob. Gawryszewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Włocki geeft een lange en hoge pass. Negruţă rent richting de bal. Tărăşilă is nu in balbezit. Negruţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţă haalt uit met een fantastische trap. Mareş bokst de bal weg.

13e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Husin speelt de bal door. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Włocki met de inworp. Husin geeft de bal voor. Oprişan heeft problemen om de bal te vangen. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski probeert naar een medespeler te passen. Mareş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zárate rent richting de bal. Husin geeft de bal voor. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negruţă is nu in balbezit. Negruţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Lotus Oradea 0:1

38e minuut.
Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin met een sublieme pass. Negruţă is nu in balbezit. Negruţă schiet op doel. Mareş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Erit rent richting de bal. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă geeft een lange en hoge pass. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Erit verovert de bal door een tackle van achteren. Erit geeft de bal voor. Zárate geeft een lange en hoge pass. Negruţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Lotus Oradea 0:2

45e minuut.
Constantin geeft de bal voor. Erit is nu in balbezit. Erit geeft een hoge lob. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 73%, Lotus Oradea 27%.
fc recolta - Lotus Oradea 0:2

47e minuut.
Erit passt de bal met de wreef. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski probeert naar een medespeler te passen. Negruţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Erit met een sublieme pass. Włocki speelt de bal door. Negruţă rent richting de bal. Negruţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Lotus Oradea 0:3

53e minuut.
Deacon rent richting de bal. Husin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deacon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deacon met een snel genomen vrije trap. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Butică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adrian rent richting de bal. Adrian haalt uit met een fantastische trap. Butică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Lotus Oradea 1:3

59e minuut.
Gawryszewski passt de bal in één keer door. Husin probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een hoge lob. Negruţă springt en kopt de bal. Paal!

61e minuut.
Włocki geeft de bal voor. Negruţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri is nu in balbezit. Negruţă onderschept slim de pass. Negruţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Caterincă rent richting de bal. Husin verovert de bal door een tackle van achteren. Husin passt de bal met de wreef. Zárate geeft een lange en hoge pass. Negruţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Negruţă is nu in balbezit. Włocki geeft een lange en hoge pass. Tărăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Mareş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Lotus Oradea 1:4

76e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Adrian is nu in balbezit. Adrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Lotus Oradea 2:4

85e minuut.
Husin rent richting de bal. Husin passt de bal met de wreef. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate geeft de bal voor. Negruţă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 58%, Lotus Oradea 42%.
fc recolta - Lotus Oradea 2:4