Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dementialii RAVOLI FC
D Tactiek incercare433ex1`
56% Balbezit 44%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 63.2
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen goed


3e minuut.
Kuler geeft een hoge lob. Gürgenç geeft een lange en hoge pass. Franczyk rent richting de bal. Chudzio rent richting de bal. Chudzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Trotzig verovert de bal door een tackle van achteren. Trotzig geeft de bal voor. Chudzio kopt de bal weg. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi schiet op doel. Regedei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Möwe de bal. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - RAVOLI FC 0:1

12e minuut.
Majerník rent richting de bal. Majerník met een sublieme pass. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - RAVOLI FC 0:2

14e minuut.
Chirmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Chirmuş geeft een hoge lob. Pizzatti heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - RAVOLI FC 0:3

26e minuut.
Franczyk kopt de bal weg. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzatti onderschept slim de pass. Pezzi onderschept slim de pass. Pezzi schiet op doel. Regedei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mecu geeft een hoge lob. Pezzi kan de bal niet met de borst controleren. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Chudzio rent richting de bal. Chudzio draait met de bal, schiet en ... Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pezzi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirmuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzi met een sublieme pass. Chudzio heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 64%, RAVOLI FC 36%.
Dementialii - RAVOLI FC 0:3

48e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş geeft een hoge lob. Markiet kopt de bal weg. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ponianto kopt de bal weg. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru geeft een hoge lob. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Franczyk kopt de bal weg. Pezzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrei. Andrei krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Andrei met een sublieme pass. Nachum heeft problemen om de bal te vangen. Nachum probeert naar een medespeler te passen. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pizzatti verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzi rent richting de bal. Pezzi passt de bal zonder na te denken. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk schiet op doel. De bal raakt de paal. Regedei bokst de bal weg.

75e minuut.
Trotzig passt de bal in één keer door. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Chirmuş met een sublieme pass. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. Regedei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - RAVOLI FC 0:4

81e minuut.
Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Akifsoy met een sublieme pass. Andrei kopt de bal weg. Gürgenç geeft de bal voor. Pezzi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chirmuş zal de hoekschop nemen. Chudzio maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - RAVOLI FC 0:5

88e minuut.
Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç geeft een lange en hoge pass. Pizzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio onderschept slim de pass. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - RAVOLI FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 60%, RAVOLI FC 40%.
Dementialii - RAVOLI FC 0:6