Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 Real Beckham C-ta
Balanced Tactiek 5-2-1L-2
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Filipoiu kopt de bal weg. Zachariáš probeert de bal met de borst te controleren. Zachariáš met een sublieme pass. Daar is Jasina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Inworp. Paglia met een snelle inworp. Leonte rent richting de bal. Leonte geeft een lange en hoge pass. Zaroda krijgt zijn hoofd ertegen. Fiutka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zachariáš speelt de bal door. Jasina rent richting de bal. Jasina passt de bal met de wreef. Zaroda rent richting de bal. Zaroda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Paglia onderschept slim de pass. Paglia met een sublieme pass. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina haalt uit met een fantastische trap. Fiutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte probeert naar een medespeler te passen. Jasina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachariáš met de inworp. Zaroda rent richting de bal. Zaroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:2

19e minuut.
Filipoiu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paglia met de inworp. Leonte is nu in balbezit. Leonte geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Zaroda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasina rent richting de bal. Szmulewicz onderschept slim de pass. Zaroda onderschept slim de pass. Zaroda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Badarică trapt de bal weg. Zachariáš probeert de bal met de borst te controleren. Zachariáš met een sublieme pass. Zaroda rent richting de bal. Zaroda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mentorski kopt de bal weg. Zachariáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachariáš passt de bal in één keer door. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda schiet op doel. Fiutka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:3

35e minuut.
Mentorski geeft een lange en hoge pass. Zaroda kopt de bal weg. Jasina rent richting de bal. Jasina schiet op doel. Fiutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:4

36e minuut.
Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu passt de bal zonder na te denken. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda schiet op doel. Fiutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hrivník kopt de bal weg. Leonte geeft de bal voor. Zaroda krijgt zijn hoofd ertegen. Fiutka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zachariáš neemt de hoekschop. Zaroda rent richting de bal. Zaroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:5

42e minuut.
Mentorski verovert de bal door een tackle van achteren. Mentorski probeert naar een medespeler te passen. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda haalt uit met een fantastische trap. Fiutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 56%, Real Beckham C-ta 44%.
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:6

48e minuut.
Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte heeft problemen om de bal te vangen. Leonte passt de bal in één keer door. Jasina rent richting de bal. Jasina schiet op doel. Fiutka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Szmulewicz speelt de bal door. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Tofan geeft een hoge lob. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leonte passt de bal met de wreef. Jasina is nu in balbezit. Jasina heeft problemen om de bal te vangen. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:7

56e minuut.
Zachariáš rent richting de bal. Zachariáš probeert naar een medespeler te passen. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Jasina heeft problemen om de bal te vangen. Jasina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:8

58e minuut.
Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrivník. Jasina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leonte met een snel genomen vrije trap. Zaroda rent richting de bal. Zaroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 0:9

62e minuut.
Burgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoci geeft een hoge lob. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Badarică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 1:9

65e minuut.
Leonte controleert de bal met de borst. Szmulewicz is nu in balbezit. Leonte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leonte krijgt een gele kaart. Szmulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kitowicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Szmidt kopt de bal weg. Kitowicz met een sublieme pass. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda passt de bal in één keer door. Jasina rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paglia neemt de hoekschop. Zaroda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 1:10

67e minuut.
Carabaş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filipoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasina verovert de bal door een tackle van achteren. Jasina draait met de bal, schiet en ... Fiutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 1:11

69e minuut.
Zachariáš passt de bal met de wreef. Jasina is nu in balbezit. Jasina probeert naar een medespeler te passen. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 1:12

71e minuut.
Buia rent richting de bal. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca geeft de bal voor. Jasina is nu in balbezit. Jasina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Rychłowski komt het veld opgelopen. Camîsan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Magowski geeft een lange en hoge pass. Tofan kopt de bal weg. Kitowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Jasina de bal. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 1:13

78e minuut.
Filipoiu rent richting de bal. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda schiet op doel. Fiutka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 1:14

85e minuut.
Rychłowski met een snelle inworp. Zachariáš rent richting de bal. Zachariáš passt de bal met de wreef. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Jasina schiet op doel. Klungelig pakt Buia de bal. Jasina is nu in balbezit. Jasina schiet op doel. Fiutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 67%, Real Beckham C-ta 33%.
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - Real Beckham C-ta 1:14