Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii viitorul 21
343 Tactiek tare
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 62
weak Schieten brilliant
adequate Passen formidable
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Perianu passt de bal zonder na te denken. Dan is nu in balbezit. Baltariu speelt de bal door. Floarea is nu in balbezit. Floarea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een hoge lob. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:1

6e minuut.
Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa begaat een overtreding. Rapacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Speltdoorn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Kettu passt de bal in één keer door. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrea passt de bal met de wreef. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Floarea is nu in balbezit. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:2

13e minuut.
Petrea passt de bal met de wreef. Rapacz met een sublieme pass. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kettu passt de bal in één keer door. Floarea rent richting de bal. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz met een sublieme pass. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:3

18e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Biecke passt de bal met de wreef. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg.

20e minuut.
Baltariu verovert de bal door een tackle van achteren. Baltariu passt de bal in één keer door. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrea geeft een lange en hoge pass. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrea passt de bal met de wreef. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:4

22e minuut.
Baltariu met de inworp. Rapacz geeft een lange en hoge pass. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke onderschept slim de pass. Biecke schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rapacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Harkányi probeert naar een medespeler te passen. Kettu kopt de bal weg. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea onderschept slim de pass. Petrea speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Biecke rent richting de bal. Floarea is nu in balbezit. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:5

31e minuut.
Petrea passt de bal met de wreef. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke draait met de bal, schiet en ... Enescu probeert de bal aan de voet te houden. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Biecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Floarea is nu in balbezit. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Petrea schiet op doel. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corbu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:6

35e minuut.
Enescu geeft een lange en hoge pass. Salbert heeft problemen om de bal te vangen. Salbert geeft de bal voor. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Floarea is nu in balbezit. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Petrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Floarea rent richting de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:7

38e minuut.
Purcărea met een sublieme pass. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea passt de bal in één keer door. Baltariu rent richting de bal. Baltariu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ban speelt de bal door. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz onderschept slim de pass. Rapacz geeft een hoge lob. Enescu kopt de bal weg. Harkányi bokst de bal weg.

43e minuut.
Kettu kopt de bal weg. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Petrea passt de bal met de wreef. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Baltariu verovert de bal door een tackle van achteren. Baltariu met een sublieme pass. Kettu heeft problemen om de bal te vangen. Kettu geeft de bal voor. Biecke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 87%, viitorul 21 13%.
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:7

48e minuut.
Daar is Perianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu passt de bal zonder na te denken. Floarea rent richting de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Petrea speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:8

50e minuut.
Purcărea met een sublieme pass. Randa heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Perianu controleert de bal met de borst. Biecke rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rapacz neemt de hoekschop. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:9

54e minuut.
Harkányi met een sublieme pass. Rapacz kopt de bal weg. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Floarea is nu in balbezit. Floarea passt de bal met de wreef. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:10

56e minuut.
Klungelig pakt Randa de bal. Floarea rent richting de bal. Klungelig pakt Biecke de bal. Floarea is nu in balbezit. Floarea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Biecke draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert naar een medespeler te passen. Kettu kopt de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrea rent richting de bal. Petrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:11

68e minuut.
Kettu kopt de bal weg. Rapacz speelt de bal door. Petrea speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:12

69e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Biecke de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Salbert geeft een lange en hoge pass. Petrea is nu in balbezit. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Floarea rent richting de bal. Floarea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Corbu onderschept slim de pass. Enescu rent richting de bal. Biecke onderschept slim de pass. Biecke draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kettu passt de bal zonder na te denken. Floarea rent richting de bal. Floarea passt de bal met de wreef. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:13

78e minuut.
Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu passt de bal met de wreef. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:14

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrea rent richting de bal. Petrea geeft een hoge lob. Biecke krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Floarea de bal. Baltariu met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:15

86e minuut.
Biecke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caldenteny komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz met een sublieme pass. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Perianu speelt de bal door. Rapacz speelt de bal door. Petrea rent richting de bal. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 83%, viitorul 21 17%.
Fc Nazdravanii - viitorul 21 0:16